Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štvrté miesto pre Maťa Homolu v prvých pretekoch

Saturday, 17. 09. 2016 - 17:20, Public relations   

Štvrté miesto pre Maťa Homolu v prvých pretekoch

Maťo Homola získal vo veľmi vyrovnaných pretekoch na Singapurskom mestskom okruhu výborné štvrté miesto!

Po udelení vyše 12 penalizácii sa štartové poradie výrazne zamiešalo, no Maťa sa to dotklo len v pozitívnom smere, keďže Morbidelli išiel z 2. miesta až na 9. Tým pádom Maťo štartoval z prvého radu z druhého miesta.

42587fdc-2e17-47a5-a629-0a15b4decee9.jpg

Štart však nevyšiel podľa Maťových predstáv: „Tá štartová procedúra je relatívne ťažká, nepodarilo sa mi najprv dobre „odpichnúť" a následne som začal na špinavej trati výrazne hrabať a tým som stratil."

Po štarte sa Maťo prepadol až na 5. miesto, no ešte v prvom kole sa dostal pred Nasha na štvrté. „Vedel som, že musím rýchlo zaútočiť, tak som využil hneď prvú možnosť a vyšlo to."

Následne sa Maťo držal počas celých pretekov na štvrtom mieste, no v posledných dvoch kolách musel jemne zvoľniť, čiže na útok na tretie miesto sa už nedalo pomyslieť. „Cítil som, že mi nejako v pravých zákrutách nedrží auto, tak som radšej ubral, keďže môj náskok bol relatívne komfortný. Ako som prechádzal popod šachovnicovú vlajku, zrazu mi praskla ľavá predná pneumatika, takže som mal veľké šťastie. Veľmi sa teším aj zo 4. miesta, je to dobrá porcia bodov, keďže posledné dva pretekárske víkendy boli pre mňa celkom nočnou morou."

Do zajtrajších pretekov, ktoré začínajú o 9:00 (SELČ), bude Maťo štartovať z deviateho miesta. 

Môžete ich sledovať naživo na YouTube kanáli TCR TV, facebook stránke TCR International Series, prípadne na www.tcr-series.tv a zo záznamu na Sport 2 v nedeľu od 16:15.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri