Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Štvrtá žraločia plutva na svete

Wednesday, 22. 02. 2017 - 20:24, Ľuboš Kašický   

Štvrtá žraločia plutva na svete

Poznáme už štvrtý monopost F1 na novú sezónu. Dnes sa predstavoval tím Force India Vijaya Mallyu. Po williamse, sauberi a renaulte ani jemu nechýba žraločia plutva.

Tretí deň nabitého týždňa sa novinári presúvali na Silverstone, kde v domácom prostredí predstavil nové auto a pilotov tím Sahara Force India. Nový model VJM10 bude pilotovať Sergio Perez a Esteban Ocon.

fo2.jpg

„Nepamätám sa, kedy som bol na štarte novej sezóny tak vzrušený," priznal šéf Vijay Mallya. „Nová VJM10-ka vyzerá agresívne a zmyselne. Je výsledkom obrovského úsilia ľudí za scénou za posledných dvanásť mesiacov. Do auta, ktoré dostalo nový kabát, vkladáme veľké nádeje." Slová každého šéfa sa podobajú, ako vajce vajcu, no skutočná sila sa ukáže až na štarte prvých pretekov v Melbourne koncom marca. Zatiaľ si aspoň vychutnajme nové krivky štvorkolesového zvera.

fo3.jpg

fo4.jpg

fo7.jpg

fo5.jpg

fo6.jpg

fo1.jpg

fo8.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri