Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Strieborní slovenskí hokejisti cez víkend na Slovakia Ringu!

Tuesday, 05. 06. 2012 - 09:48, Daniel Mandzi   

Strieborní slovenskí hokejisti cez víkend na Slovakia Ringu!

Prestížne preteky Majstrovstiev sveta automobilov GT1 si cez víkend 9.-10. júna nenechajú ujsť ani slovenskí hokejisti. Na okruhu sa pritom neocitnú len v roli divákov, ale netradične aj v pozícii pretekára. A chýbať nebude ani autogramiáda strieborných slovenských hokejistov!

berns-gt1-zolder-qri-0176.jpg

Sobotný program víkendu prestížneho automobilového seriálu, v ktorom sa predstavia vyše 500-koňové pretekárske špeciály ako Mercedes, Ferrari, Porsche či Lamborghini, si nenechajú ujsť strieborní medailisti z posledných hokejových MS. Najlepší brankár šampionátu a slovenská hviezda Ján Laco a obranca Milan Jurčina majú v pláne pozrieť si okruh aj tréningy pretekov FIA GT1.

be1r8243-medium.jpg

Divákov pritom čaká bonus navyše: všetci, ktorí v sobotu 9.6. prídu o 9.00 na Slovakia Ring, sa môžu stretnúť s našimi „zlatými striebornými chlapcami" počas autogramiády pred Hotelom Ring.

berns-gt1-zolder-qri-0016.jpg

Netradičný pretekár

V Majstrovstvách Slovenska v Divízii 4 nad 2 000 cm3 sa predstaví netradičný pretekár. Hokejista klubu NHL Anaheim Ducks Ľubomír Višňovský sa predstaví na štarte za volantom svojho Ferrari F430 GT3. Diváci ho budú môcť vidieť v sobotu aj nedeľu počas tréningov, kvalifikácie a samotných pretekov.

be1r8453-medium.jpg

Slávne mená na okruhu

O slávne mená nebude na Slovakia Ringu cez víkend 9.-10. júna núdza. Najznámejšie priezvisko má určite Mathias Lauda, syn legendárneho jazdca F1 Nikiho Laudu. Popri ňom sú v štartovom poli aj najlepší český pretekár a bývalý jazdec F1 Tomáš  Enge, víťaz vytrvalostných pretekov 24 hodín Le Mans Stéphane Ortelli a štvornásobný majster sveta FIA GT1 Nemec Michael Bartels. Modrú krv zastupuje Albert von Thurn und Taxis, aristokrat a kedysi najmladší miliardár sveta. Slovenské farby na podujatí háji Štefan Rosina.

berns-gt1-zolder-8338.jpg

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri