Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štofi Rosina: „Ešte sa musím vrátiť..."

Monday, 19. 08. 2013 - 12:17, Martin Trenkler   

Štofi Rosina: „Ešte sa musím vrátiť...

Matador GT Racing weekend na Slovakia Ringu, v rámci ktorého sa išlo 4. kolo série FIA GT, nedopadol pre nášho najúspešnejšieho automobilového pretekára Štefana Rosinu podľa jeho predstáv. V hlavných pretekoch víkendu namiesto boja o stupne víťazov skončil jeho tím už v 1. kole.

Kvalifikačné preteky dokončilo Lamborghini s číslom 24 pod vlajkou nemeckého tímu Lamborghini Blancpain Reiter na výbornom 3. mieste. Štofi Rosina spolu s rýchlym a skúseným Holanďanom Petrom Koxom odviedli skvelý výkon a v hlavných pretekoch chceli získať čo najviac bodov do celkového hodnotenia. Vyše 20 tisíc fanúšikov však zmrazila už v prvej zákrute 1. kola navonok drobná kolízia, ktorá však vyradila z pretekov tri autá, medzi nimi aj hviezdneho Sébastiena Loeba. Nanešťastie zamieril Peter Kox do boxov už po prvom kole a pokračovať sa nedalo, pretože auto malo poškodené zavesenie ľavého predného kolesa. Štofi Rosina sa len sklamane pozeral na červené Lambo, takto si ohlásený záver profesionálnej kariéry na Slovakia Ringu veru nepredstavoval: „To teda nie, chcel som to úplne inak. Ale toto sa v motoršporte stáva, kontakty k tomu patria. Boli sme v tom úplne nevinne," smutne skonštatoval 26-ročný Púchovčan v boxoch. „Ale nevydarená rozlúčka je pre mňa silnou motiváciou. Ja sa sem ešte musím vrátiť, toto nemôžem nechať takto. Ja na tomto okruhu jednoducho musím vyhrať veľké preteky. Moji fanúšikovia, ktorým sa aj takto chcem veľmi pekne chcem poďakovať za skvelú a hlasnú podporu, si to jednoducho zaslúžia."

Jozef Pisch;1t1u5272-4.jpg

Jozef Pisch;1t1u5531-5.jpg

Jozef Pisch;1t1u3018-3.jpg

Jozef Pisch;1t1u4044-5.jpg

Jozef Pisch;1t1u4048-6.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri