Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Štart sezóny 2013 - KL Racing na Winter Cupe

Friday, 11. 01. 2013 - 09:08, Miroslav Majláth   

Štart sezóny 2013 - KL Racing na Winter Cupe

KL Racing Team patril medzi niekoľko málo slovenských tímov, ktoré uzatvárali minuloročnú rally sezónu iba dva dni pred koncom starého roku. So štartom tohtoročnej sezóny, čiže 2013 v KL Racingu tiež nerobia drahoty a odštartujú ju už počas nadchádzajúcej nedele v rámci druhého kola seriálu Liqui Moly Winter Cup.

Jozef Pisch;1t1u7821-2.jpg

Rovnako ako v rámci prvého kola už spomínaného seriálu sa na štarte v prešovskom Šalgoviku predstaví trojica posádok vo farbách KL Racing Teamu. Ešte predtým si ale pripomeňme ako sa darilo posádkam KL Racing Teamu v rámci úvodného kola seriálu Liqui Moly Winter Cup, ktoré odštartovalo začiatkom mesiaca december 2012.

Jozef Pisch;1t1u8346-4.jpg

Najlepšie z trojice posádok sa darilo dvojici Tomáš Kukučka - Marek Podobník. Napriek tomu, že sa seriálu Liqui Moly Winter Cup zúčastnila premiérovo, v cieli im patrila tretia priečka absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;co8c6514-8.jpg

Vlasto Majerčák s Adamom Gömörim dosahovali v rámci jednotlivých testov výborné časy, ktoré, nebyť rozrazeného retardéru, by ich zaradili na druhú priečku absolútneho poradia. Štyridsaťsekundová penalizácia však znamenala „postup" až na konečné deviate miesto v absolútnom poradí.

Tibor Szabosi;co8c6020-6.jpg

Obdobný osud postihol aj tretiu posádku KL Racing Teamu, Joža Jágrika s Borisom Kubovičom. Aj oni rozrazili retardér, nachytali penalizáciu päťdesiat sekúnd, čo sa vo výsledku odzrkadlilo až dvadsiatym tretím miestom.

Tibor Szabosi;co8c6340-6.jpg

„Už po prvom kole Winter Cupu som povedal, že sa mi táto súťaž páčila. Verím, že aj teraz bude všetko odsýpať tak plynule ako minule. Napriek tomu, že chalani v prvom kole dobre obstáli a urobili si bodový základ do ďalších kôl, berieme túto súťaž ako zimný tréning a také majú všetky posádky odo mňa aj pokyny," vysvetlil stratégiu pred nadchádzajúcim druhým kolom seriálu Liqui Moly Winter Cup Marek Lokaj, manažér KL Racing Teamu.

kl-loga.jpeg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri