Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Srnka a XIQIO Racing si idú popraviť chuť na kopec

Friday, 24. 06. 2016 - 09:05, Public relations   

Srnka a XIQIO Racing si idú popraviť chuť na kopec

Po rally podujatí v Hustopečiach odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu Tomáš Ondrej spoločne s košickým XIQIO Racing Teamom na Oždianskych serpentínach 2016.

 

Tibor Szabosi;c30i7314.jpg

Pre XIQIO Racing Team podujatie Rally Hustopeče 2016 napriek faktu, že jeho posádka dojazdila až do cieľa, nedopadlo najlepšie. Smola, ktorá sa Tomášovi s Adamom lepila na päty nemala konca. Takéto podujatia sa však v automobilovom športe niekedy vyskytnú a preto je úplne normálne, že na ne treba čím skôr zabudnúť a skúšať šťastie na nejakom inom. A presne toto sa práve deje v XIQIO Racing Teame, keď už počas nadchádzajúceho víkendu Tomáš odštartuje v rámci ďalšieho kola slovenských kopcových majstrovstiev, na Oždianských serpentínach 2016.

Tibor Szabosi;c30i8162.jpg

„Presne tak ako to býva v živote, aj v motoristickom športe sa sem tam začne lepiť smola na päty. To je však našťastie vždy iba na chvíľu a potom prídu v živote aj šťastnejšie okamihy. V rámci Oždianskych serpentín náš tím navyše vymení auto, keďže Škoda Fabia WRC musí prejsť po Hustopečiach kontrolou a čiastočným repasom a tak sa Tomáš predstaví v spolupráci so Subaru Impreza WRX STi. Verím, že aj s týmto autom dokáže vybojovať dobré umiestnenie. Škoda len, že zase budem ja sledovať výsledky iba cez internet a netrpezlivo čakať na telefonáty od Tomáša, či je všetko v poriadku," zhodnotil Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.


Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri