Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Spokojný vicemajster Igor Drotár

Tuesday, 08. 09. 2015 - 11:39, Public relations   

Spokojný vicemajster Igor Drotár

Igor Drotár po pretekoch na Ostrej Lúke neskrýval radosť. Ako by aj mohol - po náročnej sezóne plnej technických problémov skončil v absolútnom poradí Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu na druhom mieste.

Rovnakú priečku obhájil aj na posledných pretekoch sezóny a to napriek pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám, ktoré ho trápili už pred augustovou Rally Košice. Mitsubishi Lancer WRC tak odchádza na odpočinok. Igor mohol po Ostrej Lúke bilancovať svoju sezónu, aj tieto preteky:

Jozef Pisch;1t1u8472-7.jpg

"Na to, aké sme mali po celý rok problémy s autom, som rád, že to máme úspešne za sebou. Navyše s chválitebným výsledkom, takže som veľmi spokojný. Išlo sa mi dobre, auto fungovalo pekne, no ešte stále bojujem s chorobou, ktorá ma vytrápila už na Rally Košice. Videl som, že na Jožka Béreša nemám, tak sme trošku bojovali s Jankom Miloňom. Ten napokon vypadol, čo sa v tomto športe občas stáva. Teším sa na budúcu sezónu, uvidíme, s akým autom odštartujeme a pokúsim sa Jožkovi korunu prebrať. Samozrejme mu gratulujem k titulu. Ďakujem všetkým usporiadateľom za pekné podujatia, ktoré sme absolvovali. Vďaka patrí tiež všetkým naším reklamným partnerom za prejavenú dôveru. V neposlednom rade veľké ďakujem patrí naším fanúšikom: tí mi dokonca upiekli nádhernú tortu v tvare vozidla WRC, čo ma milo prekvapilo a dojalo. Verím, že pretekárska sezóna ešte nekončí a že sa uvidíme na Rally Tríbeč, alebo na pekných mimosezónnych podujatiach."

Martin Trenkler/RPM

Tibor Szabosi;h7p8598-10.jpg

Tibor Szabosi;0k4a8386.jpg

Jozef Pisch;1t1u9245-6.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri