Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Špičkový výkon Martina Juhása na Ostrej Lúke

Wednesday, 31. 08. 2016 - 12:29, Public relations   

Špičkový výkon Martina Juhása na Ostrej Lúke

Slovenský šampionát pretekov automobilov do vrchu pokračoval počas posledného augustového víkendu na Ostrej Lúke pri Zvolene. Pre Martina Juhása dopadli preteky výborne, keď nielenže vyhral svoju triedu, ale zabojoval aj v celkovom poradí.

Tibor Szabosi;c30i0749.jpg

Neskutočne horúce počasie, ktoré počas víkendu nielen na Ostrej Lúke, ale prakticky na celom Slovensku vládlo, poriadne vyčerpávalo nielen samotných jazdcov, ale aj ich vozidlá a zároveň sa podpísalo aj na výdrži pneumatík. A práve obutie pretekárskych vozidiel zohráva v rámci pretekov automobilov veľkú úlohu.

Tibor Szabosi;c30i0084-1.jpg

„Oproti minulému roku sa mi podarilo zlepšiť dosahované časy, čo je super. Jedinou nevýhodou bol veľmi horúci asfalt a myslím si, že ak by bol o nejakých päť, šesť stupňov chladnejší, mohol by som vylepšiť čas ešte viac. Na tomto už ale veľmi trpeli pneumatiky. Okrem víťazstva v triede ma potešilo aj v sobotu siedme a v nedeľu ôsme miesto absolútneho poradia a samozrejme aj to, že sa mi podarilo s mojou zadokolkou nechať za sebou veľa súperov na veľkých štvorkolkách. Bolo to super," opísal Martin Juhás víkend na Ostrej Lúke.

Tibor Szabosi;gh7p7780-5.jpg

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2016 čaká ešte ich posledné kolo. To sa bude konať v poľskej Korczyne o mesiac a ani na týchto pretekoch Martin Juhás, MRM motorsport a čierne BMW M3 nebudú chýbať.

Tibor Szabosi;c30i1022-2.jpg

Miro Majláth

Tibor Szabosi;gh7p6756-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri