Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

Snehuliak sa blíži ... a či kotúľa?

Tuesday, 19. 01. 2010 - 00:00, Gabriela Szczeczinová   

Snehuliak sa blíži ... a či kotúľa?

Už len pár dní a 2. Snehuliak rally odštartuje tohoročnú rally sezónu. Účastníci tréningovej jazdy sa stretnú už v tento piatok podvečer v Hoteli Sorea v Ľubovnianských kúpeľoch. Po spoločnom (či individuálnom ?) tréningu sa možno niektorí „snehuliaci" rozhodnú využiť športovo-relaxačné služby hotela (podrobnejšie informácie na www.sorea.sk ) alebo si v sobotu v dopoludňajších hodinách doladia kondíciu na lyžiarských svahoch v blízkosti hotela.

Hlavná časť podujatia začne v sobotu podvečer o sedemnástej hodine. Aby všetci účastníci boli dobre pripravení a mali dostatok síl na športové zápolenie program rally začína slávnostnou večerou. Po nej však už nasleduje ostrý štart. Presný harmonogram rýchlostných skúšok nie je zverejnený, lebo trať rally je podobne ako vlani tajná a preto sa všetci účastníci dozvedia náplň jednotlivých erziet až tesne pred ich štartom. Na víťazov jednotlivých testov čakajú zaujímavé ceny, ktoré venuje sponzor podujatia Beti Racing a na všetkých účastníkov aj sladká odmena z „megasnehuliaka", ktorého toho roku zabezpečil pán Milan Szanto.

Veríme, že všetci účastníci si nezabudnú priniesť so sebou okrem chuti dobre si zasúťažiť, vôľu a chuť zvítaziť ale aj dobrú náladu, aby sme sa príjemne spolu zabavili a vstup do novej sezóny privítali v čo najlepšej pohode.

Bližšie informácie o tomto podujatí nájdete na www.rallye.sk.

Organizačný výbor

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri