Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slovenský Okruhový Pohár pokračuje na Slovakia Ringu

Monday, 17. 06. 2013 - 19:47, Martin Trenkler   

Slovenský Okruhový Pohár pokračuje na Slovakia Ringu

Po výborných pretekoch Superstar series sa na Slovakia Ringu budú preháňať špičkové autá v Slovenskom Okruhovom Pohári už v piatok 28. Júna 2013.

Po premiére na Slovakia Ringu a upršaných pretekoch v Brne sa tretie kolo seriálu opäť vracia na Slovakia Ring. Tieto preteky sú opäť zapísané ako evidovaná súťaž na sekretariáte SAMŠ, čo umožnuje účasť licencovaným jazdcom. V prvých pretekoch sme videli výborné výkony T. Liedla na Audi TT-R DTM V8. Zažili sme celosvetovú súťažnú premiéru horúcej novinky Praga R1, ktorú pilotoval Danny van Dongen. R. Machánek si po prvýkrát vyskúšal svoj novučičký Mercedes SLS GT3 AMG. P. Ambrúz otestoval Vauxhal Vectra ST, na ktorej sa v minulosti preháňal súčasný král WTCC Yvan Muller.

img-3561.jpg

V Brne predviedli súboje v kategórii otvorených áut piati piloti KTM X-BOW. Svoje BMW M3 E92 GTR v našich pretekoch testoval R. Šenkíř, svetovú raritu March 812 Can-Am Audi L4 Turbo tu premiérovo po renovácii prevetral A. Klus.

Bežnejšie, ale nie menej kvalitné súboje zvádzali na trati jazdci na Leonoch, Meganoch, Cliách či BMW. Preteky sú otvorené ako licencovaným tak aj nelicencovaným jazdcom. Podmienkou je dodržanie technických predpisov, ktoré dbajú najmä na bezpečnosť.

Ak Vás Slovenský Okruhový Pohár zaujal, neváhajte sa prihlásiť na preteky na stránke seriálu.

Ak ste fanúšikom, vstup na tribúny je bezplatný. Náladu si môžete spraviť návštevou foto a video sekcie, kde na Vás čakajú zaujímavé fotky a videá z prvých dvoch pretekov.

img-3786.jpg

slovensky-okruhovy-pohar-slovakia-ring-14.jpg

slovensky-okruhovy-pohar-slovakia-ring-22.jpg

slovensky-okruhovy-pohar-slovakia-ring-34.jpg

slovensky-okruhovy-pohar-slovakia-ring-38.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri