Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

Slovenská rally v roku 2011

Tuesday, 14. 12. 2010 - 23:15, Gabriela Szczeczinová   

Slovenská rally v roku 2011

V priebehu novembra a decembra sa každoročne postupne zverejňujú kalendáre majstrovských seriálov v rally od tých najvyšších - majstrovstiev sveta, cez regionálne až po národné šampionáty. Keďže seriál Majstrovstiev Slovenska v rally je otvorený pre účastníkov s licenciou štátov patriacich do FIA CEZ Trophy, dolaďujeme náš kalendár až po zverejnení termínov podujatí v susedných štátoch.

Sezóna slovenskej rally 2011 bude pozostávať zo siedmych podujatí, ktoré sa podobne ako vlani, budú líšiť svojim charakterom a budú do hodnotenia šampionátu započítané odlišným spôsobom.
Štyri podujatia budú pozostávať len z jedného súťažného dňa a budú zaradené do Majstrovstiev Slovenska a Slovenského Rally Pohára. Jedná sa o Rally Prešov, druhým bude novinka nášho tohoročného kalendára - Rally Tríbeč (s centrom v Topolčanoch), tretím bude Rally Lubeník a štvrtou Rally Bratislava.

Ďalšie tri podujatia budú zaradené aj do šampionátov susedných štátov a budú koncipované ako dvojetapové. Na týchto súťažiach sa do hodnotenia Majstrovstiev Slovenska budú započítavať výsledky oboch súťažných dní samostatne. Sezóna rally začne budúci rok podobne v uplynulých rokoch v maďarskom Egri, kde budú posádky súťažiť o body do Majstrovstiev Slovenska a Majstrovstiev Maďarska. Druhým zahraničným podujatím bude v auguste poľský Rajd Rzeszowski. Výsledky tejto súťaže sa budú započítavať do FIA CEZ Trophy 2011 a zároveň do poľského a slovenského šampionátu. Podobné zaradenie bude mať aj tretie z dvojdňových podujatí - domáca Rally Košice. Navyše jej súčasťou bude aj Slovenský Rally Pohár.

Znamená to, že pre hodnotenie slovenského šampionátu budú mať posádky možnosť získať body v priebehu samostatných desiatich súťažných dní. Slovenský Rally Pohár bude rovnako ako vlani súčasťou tých podujatí šampionátu, ktoré sa budú konať na území Slovenska.

Kalendár MSR v rally 2011:
01. - 03.04    Štart Autó Rally Eger   / MM, MSR/   organizátor Laroco
29. - 30.04    Rally Prešov                 / MSR /    organizátor SRS s.r.o. Prešov
20. - 21.05    Rally Tríbeč                   / MSR /   organizátor M.R.T. Slovakia s.r.o.
08. - 09.07    Rally Lubeník               / MSR /    organizátor Obecný úrad Lubeník
05. - 07.08    Rajd Rzeszowski         / CEZ, MP, MSR /    organizátor AMK Rzeszow
16. - 17.09    Rally Bratislava            / MSR /   organizátor Racing team Bratislava
14. - 16.10    Rally Košice                 / CEZ, MSR, MP /   organizátor Auto Klub Košice

Kalendár SRP v rally 2011:
29. - 30.04    Rally Prešov
20. - 21.05    Rally Tríbeč
08. - 09.07    Rally Lubeník
16. - 17.09    Rally Bratislava
14. - 16.10    Rally Košice

Tento kalendár ešte predbežný a podlieha schváleniu VV SAMŠ.


Gabriela Szczeczinová
Rally komisia SAMŠ



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri