Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

SLOVAKIA RING sa teší na európsku motocyklovú špičku

Friday, 11. 09. 2015 - 04:15, Public relations   

SLOVAKIA RING sa teší na európsku motocyklovú špičku

Už tento víkend, od 11. do 13. septembra, sa na našom okruhu SLOVAKIA RING uskutoční vrcholné motocyklové podujatie tejto sezóny: Majstrovstvá Európy Stock 205 a medzinárodné seriály Alpe Adria Road Championship a IMRC (International Motorcycle Race Cup). V Orechovej Potôni sa predstaví vyše 200 jazdcov z viac ako 15 krajín, na ktorých bude v čakať dvoje pretekov, v sobotu aj nedeľu.

SLOVAKIA RING zároveň uzavrie tohtoročné vydania týchto šampionátov, po pretekoch tak odovzdajú trofeje aj celkovým víťazom ročníka.

mg-6371.jpg

V európskom šampionáte Stock 250 pôjde naozaj do tuhého. V predchádzajúcich pretekoch na Hungaroringu prišiel o komfortný 49-bodový náskok Talian Manuel Torrini. Po dvoch nulách sa pred neho dostal český rival Oliver König, ktorý má teraz 21 bodov k dobru.

V alpsko-jadranských majstrovstvách v triede 125GP/Moto3 je krôčik od celkového triumfu Talian Gabriele Gnani. V triede 125 Sportproduction je už jasným víťazom Talian Andrej Kosmač. My sa však budeme tešiť na nášho Petra Raucha, ktorý v Maďarsku v nedeľu vyhral a bude to chcieť zopakovať aj doma.

V kategórii Supersport/Moto2 má už víťazstvo v IMRC vo vrecku János Chrobák z Maďarska. Musí však ešte bojovať o celkový triumf v AARC.

mg-7333.jpg

V silnej triede Superstock 1000 je najväčším kandidátom na celkový triumf Michal Prášek z Českej republiky. V IMRC sa už ako víťaz predstaví Poliak Marek Szkopek.

V triede Superbike sa môžu diváci tešiť na bývalého jazdca MS Lukáša Pešeka, suverénnym víťazom sa v predstihu stal Roland Resch. My budeme držať palce nášmu Vladovi Ružovi.

Vstupenky na najprestížnejšie motocyklové preteky tohto roka na SLOVAKIA RINGu si môžete zakúpiť priamo v pokladni alebo pri prírodných tribúnach.

mg-7351.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri