Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

SLOVAKIA RING oslavuje okrúhlych 5 rokov

Wednesday, 15. 10. 2014 - 20:47, T. Szabosi   

SLOVAKIA RING oslavuje okrúhlych 5 rokov

Vo štvrtok 1. októbra 2009 uplynulo 5 rokov od okamihu, keď SLOVAKIA RING, jediný profesionálny automobilový okruh na Slovensku, bol oficiálne otvorený. SLOVAKIA RING sa odvtedy rozrástol na multifunkčný areál s okruhom, hotelom, offroad dráhou, aj tréningovým Centrom bezpečnej jazdy. Toto zázemie výrazne pomohlo rozvoju slovenského motoršportu a zvýšilo príťažlivosť celého regiónu.

Počas uplynulých 5 rokov SLOVAKIA RING privítal desiatky jazdeckých agentúr z celej Európy, stovky výborných jazdcov, ale aj tisícky divákov a tisíce tých, ktorí v Centre bezpečnej jazdy zdokonalili svoje vodičské zručnosti. Okruh pri Orechovej Potôni pravidelne hostí významné motoristické podujatia. K najvýznamnejším patria Majstrovstvá sveta cestovných automobilov WTCC a preteky áut kráľovskej špecifikácie GT, čiže podujatia, ktoré tvoria prvú ligu svetového motoršportu. Medzi tradičné podujatia sa už zaradili aj medzinárodné motocyklové preteky Alpe Adria, ktoré od roku 2010 ani raz neobišli slovenský okruh. Vo svojej 30-ročnej tradícii pokračujú aj národné majstrovstvá - Veľká cena Slovenskej republiky preteky cestných automobilov na okruhu SLOVAKIA RING.

mg-6240.jpg

„Žiadny špičkový šport sa nezaobíde bez entuziazmu a podpory širokej siete partnerov. Vďaka nadšeniu a dobrému zázemiu sa nám podarilo zrealizovať sen generácií nadšencov motošportu na Slovensku. SLOVAKIA RING je svetovým slovenským okruhom, vďaka ktorému sme sa výrazne zapísali na mapu sveta a otvárame možnosti pre výchovu nových talentov," hovorí Pavel Čulík, riaditeľ SLOVAKIA RINGu.

Martin Trenkler



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri