Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slovakia Ring: No speed limit po celý august

Thursday, 06. 08. 2015 - 09:01, Public relations   

Slovakia Ring: No speed limit po celý august

Leto sa pomaly presúva do svojej druhej polovice a spolu s ním prichádzajú na SLOVAKIA RING aj skvelé podujatia. Prečo si neobohatiť leto zážitkami z automobilových pretekov ako je Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu alebo Histo Cup plný unikátnych veteránov? To všetko a viac zažijete pri Orechovej Potôni na SLOVAKIA RINGU v auguste.

Michal Petreje;dsc-0038-8.jpg

Tretí augustový víkend priláka na SLOVAKIA RING fanúšikov historických vozidiel. Od cestných pretekárskych veteránov cez historické formuly - skutoční automobiloví fajnšmekri si prídu na svoje 14.-16. augusta.

O týždeň neskôr - 21.-23. augusta, bude náš jediný permanentný okruh patriť tradičnej Veľkej cene Slovenska pretekom cestných automobilov na okruhu. Stredoeurópska špička s cestovnými, GT vozidlami a formulami sa pobije o pohár ESET, body do Majstrovstiev Slovenska a prestížnu FIA Trofej stredoeurópskej zóny (FIA CEZ Trophy). Nabitý program od rána do večera ukáže jazdcov ako sú Štefan Rosina či Miro Konôpka.

Michal Petreje;dsc-0152-7.jpg

Okruh SLOVAKIA RING nie je len miestom pre profesionálne tímy a pretekárov. Každý fanúšik adrenalínu a rýchlosti si môže vyskúšať našu rýchlostnú dráhu, ktorú si obľúbili aj ex-piloti F1 a medzinárodné hviezdy ako Sébastien Loeb, Tomáš Enge alebo Yvan Muller. Pokuty za rýchlosť nikoho nepotešia a budúci rok nás možno vyjdú ešte drahšie... Prečo teda nepresunúť lásku k rýchlosti do bezpečia jediného kráľovstva neobmedzenej „maximálky" na Slovensku - na okruh SLOVAKIA RING? Okrem zážitkov môžete prísť aj na to, aký štýl jazdy je najrýchlejší a zdokonalíte si tiež jazdecké schopnosti.

Michal Petreje;dsc-0406-1.jpg

Pohľad na pretekársku dráhu je vždy iný spoza volantu či motocyklových riadidiel. V auguste sú pre vás pripravené voľné jazdy medzi 18:00-20:00, a to v týchto dňoch (pre autá): 4., 7., 9., 11., 16., 25. a 29. augusta a voľné jazdy pre motocykle v dňoch: 5., 8., 12., 15., 30. augusta.

Ak nechcete zatlačiť na možnosti vášho vozidla, k dispozícii máte množstvo vozidiel z flotily okruhu, ako aj od okruhových partnerov: KIA Cee'd GT, Honda Civic Type R, Ferrari Modena, Ford Mustang, alebo obľúbené race taxi s profesionálmi na dvojmiestnej formule Renault, BMW Alpina B6 GT3, BMW M6 E63, Porsche 911 GT3 a ďalšie.

Michal Petreje;dsc-0088-7.jpg

Automobily aj motocykle sú súčasťou našich každodenných životov a adrenalín z rýchlosti patrí čoraz viac do bezpečia pretekárskych okruhov. Ten náš - SLOVAKIA RING, je skutočnou špičkou so vzrušujúcimi a technickými zákrutami, ako aj rýchlymi pasážami „na srdce". August pri Orechovej Potôni dopraje jedinečné zážitky nielen divákom, ale všetkým, ktorí okúsia rýchlostnú dráhu automotodrómu SLOVAKIA RING.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri