Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovakia Baba 2018 má za sebou úvodnú dvojicu tréningových jázd

Saturday, 07. 07. 2018 - 16:25, Public relations   

Slovakia Baba 2018 má za sebou úvodnú dvojicu tréningových jázd

V rámci sobotného predpoludnia absolvovali jazdci zúčastňujúci sa podujatia Slovakia Baba 2018 úvodnú dvojicu tréningových jázd. Pri nich sa všetci jazdci zoznámili s traťou a zároveň si vyskúšali funkčnosť svojich pretekárskych vozidiel.

 

Tibor Szabosi;c50q8154-1.jpg

Úvodná tréningová jazda podujatia Slovakia Baba 2018 síce odštartovala s drobným oneskorením, z dôvodu nie celkom perfektne fungujúceho spojenia. Tie spôsobila nočná búrka, ktorá sa prehnala nad Pezinskou Babou v noci pred pretekmi. Po odstránení poruchy na spojení však už tréningové jazdy „odsýpali" viac, menej bez problémov. Najrýchlejší čas v rámci absolútneho poradia sa podarilo zajazdiť Dušanovi Nevěřilovi na Norme M20FC. Druhá priečka po tréningoch patrila Laszlovi Szászovi na formule Reynard F3000 a tretiu priečku obsadil Věroslav Cvrček na Škode Fabia S2000.

V rámci slovenského kopcového šampionátu patrilo prvenstvo už spomínanému Věrovi Cvrčkovi, pričom rozdiel medzi ním a na druhom mieste jazdiacim Igorom Drotárom na Škode Fabia R5 bol rozdiel iba 34 tisícin. Tretí najrýchlejší čas spomedzi Slovákov dosiahol Ján Miloň, ktorý premiérovo predstavil slovenským fanúšikom pretekov automobilov do vrchu vozidlo McLaren +650S GT3, s ktorým doslova križuje európske kopce.

Tibor Szabosi;c30i7286-6.jpg

Podujatie Slovakia Baba 2018 má pred sebou popoludňajšiu dvojicu súťažných jázd, ktoré zároveň rozhodne o bodovom prídele v rámci ôsmeho kola slovenského kopcového šampionátu.

Miroslav Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri