Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovakia Baba 2016 už tento víkend

Wednesday, 29. 06. 2016 - 09:25, Public relations   

Slovakia Baba 2016 už tento víkend

Slovakia Baba 2016. Podujatie, ktoré v sebe zahŕňa niekoľko šampionátov, vrátane desiateho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu. Už v týchto dňoch je v okolí trate čulý ruch, čo znamená, že prípravy na podujatie sú v plnom prúde.

Tibor Szabosi;h7p6027-4.jpg

Trať na Pezinskej Babe už viac ako päťdesiat rokov láka pretekárov automobilov do vrchu k jej zdolávaniu. Niektorým to ide lepšie, iní už niekoľkokrát okúsili tvrdosť zvodidiel lemujúcich päťtisícsto metrov dlhú trať. Rovnako láka jazdcov v tomto roku aj podujatie Slovakia Baba 2016, ktoré odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu. Zoznam prihlásených sa zapĺňa doslova z hodiny na hodinu a medzi prihlásenými už organizátor eviduje nielen najrýchlejších slovenských, ale aj množstvo rakúskych, či českých jazdcov. Koľko sa ich ešte do piatku (1.7.2016) prihlási, to si nedovolíme tipovať. Jedno je isté. V priebehu soboty a nedele (2. - 3.7.2016) to na Pezinskej Babe bude opäť zaujímavé a určite si priaznivci motoristického športu prídu na svoje.

Tibor Szabosi;h7p6100-6.jpg

Viac informácií nájdete na stránke: www.slovakia-baba.sk

Zoznam prihlásených na: www.prihlaska-sams.sk

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri