Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Teamu odštartuje Európu v Rechbergu

Thursday, 20. 04. 2017 - 18:31, Public relations   

Slovak National Hill Climb Teamu odštartuje Európu v Rechbergu

Podujatie Rechbergrennen Grösser Bergpreis von Österreich rozbehne sezónu Majstrovstiev Európy, ale aj Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017.

 

Tibor Szabosi;bf2a4080.jpg

Ako sme už počas zimnej prestávky viackrát avizovali, práve na tomto podujatí predstaví Slovak National Hill Climb Team premiérovo, na trati novú techniku, špeciál Tatuus s motorom Honda. Samozrejme toto nebude jediné auto vo farbách slovenského národného kopcového tímu na týchto pretekoch. Poďme sa preto pozrieť, kto a s akou technikou sa divákom v Rechbergu predstaví.

Tibor Szabosi;c30i0096.jpg

V prvom rade to bude už spomínaný Ďodi Béreš v spolupráci so špeciálom Tatuus: „S týmto autom som zatiaľ urobil iba zopár kôl na Slovakia Ringu, čo sa samozrejme s kopcovými pretekmi nedá zrovnávať. Na Rechbergu to bude moja premiéra. Našťastie som už v roku 2015 na týchto pretekoch jazdil, aj keď musím povedať, že trať si veľmi nepamätám. Verím však, že si spomeniem a podarí sa mi dosiahnuť dobrý výsledok."

Tibor Szabosi;bf2a5445.jpg

Druhým jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu, ktorý bude chcieť zabojovať o európske body bude Miro Čiliak s formulou Metalex MTX 1-06: „Chceme v tomto roku zabojovať medzi historikmi v Európe. Hádam sa nám to po minuloročnom rozjazdení a vychytaní chýb na formule podarí."

Tibor Szabosi;gh7p7097-5.jpg

Tretím jazdcom, ktorému pôjde nielen o slovenské, ale aj európske body bude zo Slovak National Hill Climb Teamu Peter Ambrúz jazdiaci na vozidle Vauxhall Vectra ST: „Neviem ešte koľkých európskych podujatí sa v tohtoročnej sezóne zúčastním, čiže aj s tými bodmi je to také, že neviem či ich v priebehu sezóny budem potrebovať, alebo nie. Skôr mi pôjde o body do domáceho majstrovstva."

Tibor Szabosi;gh7p6636-4.jpg

Štvrtým jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu bude Peter Florek. Ten sa už tradične predstaví v spolupráci s Mitsubishi Lancer EVO IX. „Zima bola dosť krátka na to, aby sme všetko poriadne stihli. Mali sme veľa tímových povinností, ale stihli sme aj nejaké menšie súťaže, kde som sa predstavil v úlohe jazdca. Bolo to však iba s tréningovým Mitsubishi Lancer EVO X, teraz do ostrej EVO IX sadnem po dlhej dobe, tak dúfam, že všetko bude OK."

Tibor Szabosi;gh7p7710-6.jpg

Posledným, čiže piatym jazdcom tímu bude už tradične Peter Kacvinský na Renaulte Clio: „Počas zimy sme auto pripravili dúfam dobre a nebude strečkovať ako v minulom roku. Chcel by som si tieto úvodné preteky sezóny poriadne užiť a urobiť aj dobrý výsledok."

Tibor Szabosi;gh7p6836-6.jpg

O tom, ako sa jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu darilo v rámci úvodných pretekov sezóny vás budeme samozrejme informovať ihneď po podujatí.

Slovak National Hill Climb Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri