Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team smeruje na poslednú kopcovú Európu

Thursday, 14. 09. 2017 - 14:38, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team smeruje na poslednú kopcovú Európu

Posledné kolo seriálu FIA European Hill Climb Championship, ale aj FIA Historik Hill Climb Championship a FIA Zóna strednej Európy Historikov odštartuje rovnako ako vlani v Chorvátsku na podujatí 36. Buzetski Dani 2017. Na štarte nebude chýbať ani pätica jazdcov slovenského národného kopcového tímu.

Tibor Szabosi;c30i0417-8.jpg

Mesto Buzet rozprestierajúce sa na najsevernejšej vnútornej časti chorvátskej Istrije privíta posledné kolo šampionátu FIA EHCC 2017, FIA HHCC a FIA CEZ Historikov. Podujatie sa každoročne teší nielen jazdeckej, ale aj neskutočnej diváckej podpore, pričom organizátor pre jazdcov a ich tímy, ale aj množstvo divákov každoročne vymýšľa nejaké novinky. Predpokladáme, že inak to nebude ani v tomto roku, keď sa na štart postaví viac ako dvesto pretekárov z množstva európskych krajín. Samozrejme, ako je v posledných rokoch zvykom, nebude na štarte chýbať ani pätica jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu.

Martin Paľov;ik8a3316.jpg

Päťtisícjeden metrov dlhú trať si v Buzete vyskúša presne po roku aj Miro Čiliak s formulou Metalex MTX 1-06, ktorý práve na týchto pretekoch má možnosť získať v tomto roku titul európskeho vicemajstra v Historikoch.

Tibor Szabosi;c30i8003-8.jpg

Rovnako v historickej formule, v tomto prípade však Ralt bude v rámci seriálu FIA CEZ Historik hájiť slovenské farby aj český jazdec Miloš Zmeškal.

Tibor Szabosi;asf-4575-2.jpg

Na štarte už tradične nebude chýbať ani Peter Ambrúz a vozidlo Vauxhall Vectra ST, s ktorým bude bojovať o ďalšie európske body v rámci skupiny E2/SH a v triede E2/SH do dvoch litrov.

Martin Paľov;ik8a2666-1.jpg

V rovnakej triede a skupine bude v Buzete o posledné tohtoročné európske body bojovať aj Peter Kacvinský, ktorý sa predstaví divákom rovnako ako v Ilirskej Bistrici s vozidlom Opel Kadett GSi.

Tibor Szabosi;c30i9113-5.jpg

A na záver sa na kopci v Buzete predstaví aj Denis Suja s formulou Renault Tatuus, ktorý bude bojovať o európske body v rámci triedy E2/SS do dvoch litrov.

Martin Paľov;ik8a3692-1.jpg

Preteky v Buzete uzavrú tohtoročnú kapitolu seriálu FIA European Hill Climb Championship 2017, ale aj seriálu FIA Historik Hill Climb Championship. O tom, ako sa na podujatí 36. Buzetski Dani 2017 darilo jazdcom Slovak National Hill Climb Team vás budeme opäť informovať po víkende.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri