Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Slovak National Hill Climb Team na Rally Košice s Bérešom starším

Friday, 20. 10. 2017 - 06:01, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team na Rally Košice s Bérešom starším

Jozefovi Bérešovi staršiemu a jeho spolujazdcovi Vojtechovi Bačinskému pred posledným kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 patrí druhé miesto v skupine Historik. Podarí sa im nakoniec získať v Košiciach majstrovský titul?

Tibor Szabosi;c30i9080-2.jpg

Historické rally vozidlá vedia poriadne potešiť srdce, ale aj oči fanúšikov rally súťaží. Teda hlavne tých skôr narodených, ktorým tieto úžasné skvosty pripomenú ich mladosť. Žiaľ, dnes už na rýchlostných skúškach máme možnosť sledovať iba zopár takýchto vozidiel, o to viac však vedia zaujať. V prípade Jozefa Béreša staršieho to však nie je iba vzhľadom samotného Fordu Sierra RS Cosworth, ale aj poriadne „rozevlátou" jazdou, ktorou Jóži rád zabáva seba aj prítomných divákov. Inak tomu nebude ani v Košiciach, kde sa Jozef Béreš starší spoločne s Vojtom Bačinským opäť predstavia vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu.

Martin Paľov;ik8a4629.jpg

Spomínanej dvojici, tak ako sme hovorili na začiatku patrí aktuálne druhé miesto priebežného poradia nielen v skupine Historik, ale aj triede HK2. V Košiciach tak majú Jóži s Vojtom šancu získať majstrovský titul. Či sa im to podarí, alebo nie, to sa dozvieme už v nedeľu popoludní.

Tibor Szabosi;c30i9092-3.jpg

43. Rally Košice 2017 odštartuje v dňoch 20. - 22.10.2017. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil dvoj etapovú súťaž, ktorá má v sebe zahrnutých celkovo dvanásť rýchlostných skúšok. Tie sú rozdelené pekne na polovicu, čiže šesť z nich absolvujú súťažné posádky v sobotu a šesť v nedeľu.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri