Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team na FIA EHCC Ilirska Bistrica

Thursday, 31. 08. 2017 - 19:56, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team na FIA EHCC Ilirska Bistrica

GHD Petrol Ilirska Bistrica, predposledné kolo seriálov FIA European Hill Climb Championship, ale aj FIA Historik Hill Climb Championship. Práve sem smeruje počas nadchádzajúceho víkendu aj Slovak National Hill Climb Team.

 

Tibor Szabosi;c30i0425-7.jpg

Počas nadchádzajúceho víkendu odštartuje v Slovinsku na podujatí GHD Petrol Ilirska Bistrica predposledné kolo európskych šampionátov pretekov automobilov do vrchu. Nielen moderných, ale aj historických. A Slovak National Hill Climb Team pri tom nebude chýbať.

Martin Paľov;ik8a3316.jpg

Na štart spomínaného podujatia sa vo farbách slovenského národného kopcového tímu predstaví štvorica jazdcov.

Tibor Szabosi;asf-4275-1.jpg

Ako prvého treba spomenúť Jozefa Béreša mladšieho, ktorému sa podarilo počas uplynulého víkendu predčasne vybojovať titul absolútneho slovenského kopcového majstra pre rok 2017. Ďodi sa divákom v Slovinsku predstaví s rovnakou technikou ako na Ostrej Lúke, čiže monopostom Tatuus.

Tibor Szabosi;c30i0704-4.jpg

Chýbať na trati o dĺžke 5100 metrov v Ilirskej Bistrici samozrejme nebudú ani ďalší jazdci, pričom šéf Slovak National Hill Climb Teamu, Peter Ambrúz predstaví divákom vozidlo Vauxhall Vectra ST a Peter Kacvinský zase Opel Kadett GSi, pričom obaja Petrovia budú bojovať svorne o body v triede E2-SH do dvoch litrov..

Tibor Szabosi;c30i9835-8.jpg

V rámci seriálu FIA Historik Hill Climb Championship zabojuje v Slovinsku o ďalšie body aj Zvolenčan Miro Čiliak s formulou Metalex MTX 1-06.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri