Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team ide do Cazinu po ďalšie zónové body

Thursday, 03. 08. 2017 - 11:04, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team ide do Cazinu po ďalšie zónové body

V podstate ihneď po návrate z Jankovho vŕšku sa časť členov Slovak National Hill Climb Teamu vydala na ďalšiu cestu, tentokrát do bosnianskeho Cazinu na preteky zaradené do seriálu FIA Zóna strednej Európy.

 

Tibor Szabosi;c30i0764-4.jpg

Podujatie Grand Prix Cazin 2017 nie je pre slovenský národný kopcový tím žiadnym novým podujatím. Veď ešte v roku 2015 sa tu naposledy konalo dokonca aj jedno kolo slovenského kopcového šampionátu. Trať o dĺžke štyritisícsto metrov sa nachádza pri bosnianskom meste Cazin Ostrožac, pričom podujatie konajúce sa v dňoch 5.- 6.8.2017 je zaradené okrem chorvátskych a bosnianskych majstrovstiev aj do seriálu FIA CEZ Hill Climb Championship.

Tibor Szabosi;asf-2571-1.jpg

Na podujatí sa, ako sme už na začiatku povedali, predstavia aj traja jazdci Slovak National Hill Climb Teamu. Bude to Peter Ambrúz s vozidlom Vauxhall Vectra ST, Peter Kacvinský s Renaultom Clio Sport. Táto dvojica bude zbierať body v rámci FIA CEZ. Posledným jazdcom, ktorý tu bude bojovať o body v rámci seriálu FIA CEZ Historik Hill Climb Championship bude Miro Čiliak s formulou Metalex MTX 1-06.

Tibor Szabosi;c30i1805-7.jpg

„Na pretekoch v Cazine sme už boli veľakrát a tak presne vieme do čoho ideme. Je tu výborná organizácia a nádherná trať. Verím, že sa nám tu aj v tomto roku bude dariť a podarí sa nám všetkým pozbierať množstvo bodov do priebežnej klasifikácie zóny strednej Európy a zároveň príkladne reprezentovať Slovensko. Držte nám palce," povedal pred odjazdom Peter Ambrúz, šéf Slovak National Hill Climb Teamu.

Tibor Szabosi;c30i7888-8.jpg

O tom, ako sa jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu darilo na podujatí Grand Prix Cazin 2017 vás budeme informovať.

Tibor Szabosi;c30i8375-7.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri