Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slnko, syry, ale aj voda pre Jána Miloňa

Wednesday, 03. 08. 2016 - 07:44, Public relations   

Slnko, syry, ale aj voda pre Jána Miloňa

Zbierku pohárov za niekoľko tretích miest si z Jankovho vŕšku odviezol Ján Miloň a jeho Jantár Team. Samozrejme za výdatnej pomoci vozidla Škoda Fabia WRC.

 

Tibor Szabosi;gh7p1670-1.jpg

V rámci pretekov automobilov do vrchu je vždy dostatok času na osobnú prezentáciu jazdca, jeho tímu, ale aj reklamných partnerov. A presne tento voľný čas využil Ján Miloň a Jantár Team v rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2016, keď vo svojom stane pripravil prezentáciu jedného z svojich reklamných partnerov, spoločnosti Coronis. Nielen priatelia, kamaráti, ale aj diváci tak mali možnosť vyskúšať rôzne chute syrov distribuovaných spomínanou spoločnosťou.

Tibor Szabosi;c30i5745-1.jpg

Ján Miloň odhliadnuc od tejto milej prezentácie však na Jankov vŕšok prišiel v prvom rade zbierať body. To sa mu aj úspešne darilo, keď v sobotu za veľmi horúceho dňa dojazdil na štvrtom mieste slovenského absolútneho poradia, ale aj na treťom v rámci skupiny E1, či kategórie I., ale aj v triede E1 nad dva litre. V nedeľu prišiel však pred prvou súťažnou jazdou zvrat v počasí a Jankov vŕšok poriadne zalial chvíľkový, ale o to prudší lejak. Zdalo sa, že ako prišiel tak aj odišiel, žiaľ práve v momente najsilnejších vozidiel skupiny E1 sa dážď nad Jankov vŕšok vrátil a opäť poriadne pokropil už obschýnajúcu trať. Výsledok Jána Miloňa nepotešil, keďže po prvej súťažnej jazde mu patrila až tridsiata priečka absolútneho poradia. Našťastie kým sa opäť skupinka najsilnejších vozidiel postavila na štart druhej súťažnej jazdy, trať opäť obschla a Ján Miloň mohol využiť naplno potenciál kopcového špeciálu Škoda Fabia WRC. Vďaka výbornému času, ktorý v tejto jazde dosiahol mu nakoniec v absolútnom slovenskom poradí patrilo siedme miesto. V skupine E1, ale aj triede E1 nad dva litre sa však Jankovi podarilo poskočiť na konečné tretie miesto.

Tibor Szabosi;c30i5628-2.jpg

„Sobota bola špičková. Darilo sa mi dosahovať dobré časy, ale popritom sa aj venovať množstvu známych, ktorí nás v depe navštívili. V nedeľu však cez obednú prestávku prišla búrka a ja som už tušil, že nebude dobre. Moje predpovede sa naplnili pri mojom štarte, keď znovu začalo pršať. Tak ako som povedal, že v Dobšinej som sa našiel a začal si na vode veriť, tu som sa okamžite stratil. Našťastie aspoň druhá jazda mi vyšla. Napriek tomu by som rád poďakoval všetkým priateľom a známym za ich návštevu v depe, mechanikom za prípravu auta a reklamným partnerom Jantár Teamu za podporu," povedal po pretekoch Ján Miloň.

Tibor Szabosi;gh7p3418-2.jpg

V Jantár Teame teraz nasleduje takmer mesačná prestávka a s Jánom Miloňom a Škodou Fabia WRC sa opäť stretneme počas posledného augustového víkendu na pretekoch na Ostrej Lúke pri Zvolene.

Jantár Team, Miro Majláth

Tibor Szabosi;c30i6871-2.jpg

jantar-team-partner-web.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri