Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečkovci proti sebe v Spa!

Tuesday, 17. 06. 2014 - 14:29, Public relations   

Sládečkovci proti sebe v Spa!

Nadchádzajúci víkend bude motoristrická rodina Sládečkovcov v belgickom Spa-Francorchamps v kompletnom zložení. Okrem Samuela Sládečku, ktorý háji farby Slovenska v Európskom pohári cestovných automobilov ETCC od začiatku roka, sa na štarte objaví aj jeho skúsenejší starší brat Filip. 23-ročný talentovaný pretekár si sadne za volant Alfy Romeo 156 tímu UniCorse. Na začiatku sezóny v nej sedel Maďar Kiss a na okruhu Paul Ricard dokonca štartoval z pole postition. Filip Sládečka len minulý týždeň ukončil štátnicami štúdium na vysokej škole a za odmenu sa tak odvezie na vskutku legendárnej trati! Famózny sedemkilometrový okruh Formuly 1.

Michal Petreje;dsc0283-4.jpg

Spa-Francorchamps tak bude dejiskom bratského súboja. Samuel už vo farbách slovenského tímu Sládečka Motorsport ukázal svoj talent a potenciál, no Filip ho chce popreháňať: „Veľmi sa do Spa tešíme, 7 mesiacov som nesedel v pretekárskom aute," povedal pred odchodom do Belgicka Filip Sládečka. „ Ten okruh je naozaj krásny, zákruta Eau Rouge nádherná. Navyše budem mať motiváciu porovnať sa s mojim bratom. Som zvedavý, ako to dopadne. Aby som sa dostal do formy, bol som testovať na Slovakia Ringu, pretože tie diétne mesiace bez jazdenia sa nedajú nahradiť. Všetko je pripravené, očakávame pekné preteky a dúfame v dobrý výsledok."

Michal Petreje;dsc0028-4.jpg

ETCC v Spa-Francorchamps sa ide 21. a 22. júna 2014 ako sprievodné podujatie Majstrovstiev sveta cestovných automobilov FIA WTCC. Záznam z oboch pretekov odvysiela športový kanál Eurosport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri