Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečka motorsport na WTCC Paul Ricard

Thursday, 17. 04. 2014 - 17:48, Public relations   

Sládečka motorsport na WTCC Paul Ricard

Tím Sládečka motorsport sa pripravoval cca 3 mesiace na účasť v seriáli FIA ETCC 2014. Tri dni pred pretekmi dostal tím zamietavé stanovisko od technickej komisie FIA z dôvodu prešlej medzinárodnej homologácie na vozidlo Alfa Romeo 156 WTCC.

Pravidlá ETCC povoľujú účasť aj takýchto vozidiel za určitých podmienok. Bolo nutné vo veľmi krátkom čase (24 hodín) zabezpečiť opätovné mimoriadne zasadnutie tejto komisie.

Jozef Pisch;ibs8904-dxo.jpg

Iba vďaka okamžitej a veľmi intenzívnej komunikácie nového prezidenta SAMŠ-u Dušana Koblížka s členmi komisie komisia zmenila svoje stanovisko a umožnila štart 20 ročného slovenského nádejného pretekára Samuela Sládečku v tohtoročnom seriáli Majstrovstiev Európy v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC.

Tím Sládečka motorsport touto cestou novému prezidentovi SAMŠ-u Dušanovi Koblížkovi veľmi pekne ďakuje a praje veľa úspechov v jeho novej funkcii.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri