Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

SKP sa vrátil domov. Trebatické preteky odštartovali leto

Sunday, 02. 07. 2023 - 14:48, Public relations   

SKP sa vrátil domov. Trebatické preteky odštartovali leto

Sezóna 2023 nezanevrela ani na svoje korene. Práve v Trebaticiach pred rokmi Róbert Chudý a Tomáš Kuna odštartovali sériu, ktorou za takmer 15 rokov existencie prešli stovky mladých talentov.

Jakub Rovný

"V tretích pretekoch sa vraciame na trať, na ktorej to celé začalo. Napriek tomu, že patrí medzi najstaršie trate v našom portfóriu, ľudia ju stále majú radi. Mnohí naši pretekári vnímajú Trebatice ako návrat ku koreňom," povedal organizátor série Róbert Chudý.

Jakub Rovný

Rozmanité vekové kategórie, množstvo pretekárskych tried a v tomto konkrétnom prípade aj počasie každého druhu. O napínavé momenty nebola núdza, avšak pretekári pristupovali k podmienkam na trati zodpovedne.

Jakub Rovný

"Prehánky nás trápili najmä počas tréningu v dopoludňajších hodinách. No sme radi, že sa nič významnejšie neudialo a ak si spomínam, všetci zúčastnení aj nastúpili na preteky. Čiže nikto to v tréningu neprehnal," odpovedá spoluorganizátor Tomáš Kuna.

Jakub Rovný

Nasledujúce preteky odštartujú ešte tento mesiac v Česku, konkrétne 27.7. Pretekárska trať Steel ring bude novým prírastkom v porfóliu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri