Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Škoda vďaka Kopeckému s Dreslerom víťazne aj v Novej Kaledónii

Tuesday, 20. 05. 2014 - 20:32, Zdenka Frývaldská   

Škoda vďaka Kopeckému s Dreslerom víťazne aj v Novej Kaledónii

Jan Kopecký s Pavlom Dreslerom sa na túto sezónu "presťahovali" do ázijsko-pacifických majstrovstiev v rally (APRC). Aj takto ďaleko od domova pokračujú vo víťaznom ťažení.

 

nouvelle-caledonie-02.jpg

Počas uplynulého víkendu odštartovala posádka Jan Kopecký - Pavel Dresler z tímu ŠKODA MRF na druhom pokračovaní APRC. 17. Rallye de Nouvelle Calédonie 2014 bola aj v tomto roku "postihnutá" silnými dažďami, kvôli ktorým museli organizátori zrušiť až 6 zo 17 rýchlostných skúšok. S podmienkami na trati si dokázala najlepšie poradiť dvojica Kopecký - Dresler. V úvode sa do vedenia dostali ich najväčší súperi a zároveň tímoví kolegovia, Gaurav Gill s Glennom MacNeallom, no tí sa vlastnou chybou dostali mimo trate, kde stratili cenné minúty. Česká dvojica vstupovala do druhého dňa s veľkým náskokom, ktorý sa na konci súťaže vyšplhal až na 6 minút. „Mali sme veľký náskok, preto sme nechceli na rozbahnenej trati urobiť nejakú chybu. Keďže som nebol pod tlakom, mohol som si jazdu na Škode Fabia S2000 poriadne užiť a ísť uvoľnene. S Gauravom máme teraz zhodné bodové skóre, čo znamená vyrovnaný súboj do zvyšku sezóny", prezradil Jan Kopecký.

nouvelle-caledonie-05.jpg

Gill s MacNeallom obsadili v šampionáte napokon druhé miesto, takže ako spomenul Kopecký, ich bodový zisk je po dvoch pretekoch vyrovnaný. Šampionát APRC sa najbližšie presunie do Austrálie a to 20.-22.júna.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri