Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Škoda Fabia Rally2 evo XIQIO Racingu a druhé miesto z FIA ERC Rally Hungary

Tuesday, 10. 10. 2023 - 14:34, Miroslav Majláth   

Škoda Fabia Rally2 evo XIQIO Racingu a druhé miesto z FIA ERC Rally Hungary

Posledné kolo seriálu FIA European Rally Championship 2023 sa konalo u našich južných susedov, v Maďarsku. Druhé miesto v cieli patrilo posádke Vincze – Percze a slovenskej Škode Fabia Rally2 evo.

 

XIQIO Racing Team

Práve slovenský XIQIO Racing Team pripravuje vozidlo Škoda Fabia Rally2 evo, ako už všetci dobre vedia, pre posádku Ferenc Vincze – Nándor Percze. Po zisku titulu absolútnych majstrov Maďarska, ktorý sa im podarilo získať už v predstihu, sa dvojica postavila aj na štart IV. Rally Hungary 2023.

XIQIO Racing Team

Podujatie bolo zaradené okrem maďarských majstrovstiev aj ako posledné kolo tohtoročného seriálu FIA European Rally Championship. To znamenalo, že na štart sa postavila kompletná európska rally špička vrátane svetoznámych jazdcov. A Ferenc s Nándorom všetkým dokázali, že maďarskými absolútnymi majstrami v rally sa nestali náhodou. V cieli IV. Rally Hungary 2023 im patrilo druhé miesto absolútneho poradia. Samozrejme, bez perfektne fungujúcej techniky by to nešlo.

XIQIO Racing Team

„Som neskutočne šťastný. Naše auto zbiera jeden výborný výsledok za druhým. A to nielen v maďarských, či poľských majstrovstvách, ale teraz už aj v rámci seriálu FIA European Rally Championship. Ak sa pozrieme na samotnú súťaž, tá bola poriadne náročná. Tempo bolo nesmierne rýchle a nástrahám sa nevyhlo ani množstvo výborných posádok, ktoré pravidelne absolvujú európsky rally šampionát. Ferenc s Nándorom všetko zvládli bravúrne a v cieli zaslúžene brali ocenenie za druhé miesto v absolútnom poradí. Mne ostáva im iba pogratulovať a poďakovať. Rovnako veľká vďaka patrí aj mechanikom nášho XIQIO Racing Teamu za perfektnú prípravu Škody Fabia Rally2 evo,“ zhodnotil Marián Mičák, šéf XIQIO Racing Teamu po podujatí.

XIQIO Racing Team

XIQIO Racing Team teraz čaká kompletná kontrola vozidla Škoda Fabia Rally2 evo, no a následne zase sťahovanie sa na podujatie v Poľsku.

XIQIO Racing Team

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri