Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Samuel Sládečka už tento víkend v ETCC

Friday, 18. 04. 2014 - 17:02, Public relations   

Samuel Sládečka už tento víkend v ETCC

Slovenský motoršport bude mať v ETCC 2014 v tomto roku napokon dvojnásobné zastúpenie.

Okrem Maťa Homolu bude už v prvých pretekoch Európskeho pohára cestovných automobilov na okruhu Paul Ricard HTTT štartovať aj Samuel Sládečka. 20-ročný pretekár sa so svojím tímom Sládečka Motorsport celé 3 mesiace pripravoval na svoj veľký medzinárodný krst. V slovenskom šampionáte i ESET V4 Cupe vlani dokázal, že má talent i rýchlosť.

Michal Petreje;dsc0021-2-1.jpg

S výdatnou technickou pomocou Jara Krajčího a tímu Homola Motorsport sa im podarilo špičkovo pripraviť z našich okruhov dlho známu Alfu Romeo 156 WTCC. Auto, ktoré kedysi okúsilo aj svetový šampionát WTCC, však nespĺňalo aktuálnu homologizáciu FIA. Tri dni pred odjazdom do Francúzska prišlo z FIA zamietavé stanovisko. V ETCC by však mohol štartovať, ak by mu to povolila technická komisia FIA WTCC. Jej členom je aj novozvolený prezident SAMŠ Dušan Koblíšek, ktorý vo veľmi krátkom čase zabezpečil mimoriadne zasadnutie tejto komisie. Tá napokon odobrila štart Sama Sládečku v Le Castellet.

Michal Petreje;dsc0007-2-1.jpg

Tím Sládečka Motorsport sa chce aj touto cestou poďakovať prezidentovi SAMŠ Dušanovi Koblíškovi za jeho angažovanosť a praje mu v jeho funkcii veľa úspechov.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri