Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sainz s Moyom znova na scéne

Tuesday, 23. 05. 2017 - 20:10, Ľuboš Kašický   

Sainz s Moyom znova na scéne

Počas uplynulého víkendu si legendárna posádka Carlos Sainza a Luis Moya zajazdila na portugalskej rely.



Nepoznám fanúšika rely, ktorý by si nepamätal kultovú scénu z britskej rely 1998, keď Toyota Corolla posádky Carlosa Sainza a Luisa Moyu skončila niekoľko sto metrov pred cieľom a vďaka tomu prišla o tretí titul majstra sveta v rely! Moya to vtedy nevydržal a vrazil svoju prilbu do zadného skla Toyoty.

sa01-1.jpg

Dnes na to Luis spomína s úsmevom a rád toto video ukazuje priateľom a kolegom. „Vtedy ma takmer trafil šľak," priznal sa mi pred pár rokmi Luis Moya na jednej spoločnej akcii, kde sme sa stretli a tiež mi na mobile ukazoval slávne video.

sa02.jpg

Po rokoch sa počas uplynulého víkendu Moya znova posadil do kokpitu so Sainzom a zaskákali si na famóznom jumpe na ereske Fafe, ktorá sa jazdila ako Power stage. „Fafe sa od našich čias zmenila. Referenčné body už neplatia, ale s Luisom sme si to poriadne užili a zaspomínali," podelil sa o zážitok s nami El Matador Carlos Sainz, ktorý jazdí s Peugeotom vytrvalostné súťaže a tak mu značka dala príležitosť zaskákať si na súčasnom Peugeote 208T16.

sa06.jpg

sa03.jpg

sa04.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri