Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport uzavrie sezónu v Kart One Aréne

Tuesday, 16. 12. 2014 - 07:49, Miroslav Majláth   

RUFA Šport uzavrie sezónu v Kart One Aréne

Zisk štvrtého titulu absolútneho Majstra Slovenska v rally bude nosnou témou tlačovej konferencie RUFA Šport Teamu a jazdca Grzegorza Grzyba. Tá sa uskutoční už túto stredu.


Jozef Pisch;0x8c2222-1.jpg

„Som rád, že už po tretíkrát sa tlačová konferencia RUFA Šport Teamu uskutoční v priestoroch Národného motokárového centra - Kart One Aréne. Považujem to za symbolické, keďže motokáry sú jedným zo športov, kde sa rodia najlepší jazdci. Navyše, RUFA Šport Team s motokárovou halou spája aj jeden z najväčších partnerov nášho tímu a preto som rád, že budeme mať možnosť presne po roku opäť práve v už spomínaných priestoroch prezentovať úspechy nášho RUFA Šport Team. Bol by som rád, ak by okrem zástupcov médií prišli aj fanúšikovia nášho tímu, či jazdca Grzegorza Grzyba. Všetkých srdečne pozývam na stretnutie," povedal úvodom manažér RUFA Šport Teamu, Ľubomír Kleman.

pozvanka-1.jpg

Tlačová konferencia štvornásobného absolútneho Majstra Slovenska v rally, RUFA Šport Teamu a jeho jazdca Grzegorz Grzyba sa uskutoční dňa

                        17.12.2014 o 11:00 hodine v priestoroch Kart One Aréna na Kopčianskej 82/A v Bratislave

Všetkých ešte raz srdečne pozývame.

loga-rufa-2014-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri