Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT Team do Košíc s radosťou

Friday, 20. 10. 2017 - 19:40, Public relations   

RUFA SPORT Team do Košíc s radosťou

Po minulo víkendovom absolútnom víťazstve v rámci Rally Vsetín smeruje teraz RUFA SPORT Team na posledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017, do Košíc.

 

František Dušek;rally-vsetin-2017-019.jpg

Zatiaľ čo vo Vsetíne tímu o body nešlo, šlo skôr o to poriadne sa rozjazdiť, v Košiciach by ich posádka Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel potrebovala získať čo možno najviac. Ešte stále totiž existuje, aj keď už v podstate iba teoretická šanca na to, že by posádka Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel vybojovala titul absolútnych majstrov Slovenska v rally. Zatiaľ im patrí tretia priečka priebežného poradia. V Košiciach však budú posádky bojovať o dvojnásobný počet bodov, čiže nič nie je nemožné.

Tibor Szabosi;c30i6197-7.jpg

„Samozrejme my v RUFA SPORT Teame sa nikdy nevzdávame a bojujeme až do úplného konca. Vieme, že to nebude žiadna prechádzka ružovým sadom, ale ideme bojovať s radosťou a chceme dosiahnuť čo možno najlepší výsledok. Máme dobrú posádku, ktorá už veľakrát dokázala, že vo vypätých situáciách vie podať špičkový výkon, vozidlo Škoda Fabia R5 pripravované košickým MM Rally Teamom a vieru, že všetko dokážeme zvládnuť. Jednoducho, ako sa hovorí, flintu do žita dopredu nezahadzujeme a ideme bojovať," povedal manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

František Dušek;rally-vsetin-2017-008.jpg

43. Rally Košice 2017, ako sme práve naznačili bude rozhodovať nielen o titule absolútneho majstra Slovenska v rally, ale aj o viacerých majstroch v triedach. Aby súťaž nebola jednoduchá, o to sa postaral organizátor, pričom pre súťažiacich pripravil celkovo dvanásť rýchlostných skúšok. Z nich presnú polovicu absolvujú súťažné posádky v sobotu (21.10.2017) a druhú v nedeľu (22.10.2017). Súťaž má celkovo viac ako 515 kilometrov, pričom rýchlostné skúšky spoločne merajú takmer 140 kilometrov.

František Dušek;rally-vsetin-2017-027.jpg

Kto sa postaví na najvyšší stupienok tohtoročnej sezóny, či to bude posádka UFA SPORT Teamu, alebo nejaká iná posádka, to sa dozvieme už v nedeľu popoludní.

rufa-sport-sponzori-2017-na-sirku.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri