Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s novým autom, dizajnom, ale aj spolujazdcom

Tuesday, 14. 03. 2017 - 16:15, Public relations   

RUFA SPORT s novým autom, dizajnom, ale aj spolujazdcom

Zimná rally prestávka pomaly, ale o to istejšie končí. Posledné prípravy na sezónu 2017 prebiehajú aj v slovenskom RUFA SPORT Teame.

 

dizajn-rufa.jpg

Po minuloročnej sezóne, v rámci ktorej sa štvornásobný absolútny slovenský rally majster predstavil s vozidlom Ford Fiesta R5 prichádza pred sezónou 2017 zmena. Ford vystrieda Škoda Fabia R5 z dielní MM Rally Teamu. So zmenou techniky prichádza aj zmena polepu súťažného vozidla, ale rovnako zmena nastane aj na sedadle spolujazdca. Tu sa vedľa už tradičného jazdca RUFA SPORT Teamu, Grzegorza Grzyba posadí Jakub Wróbel. Tohto mladíka sme mali možnosť v spolupráci s Grzegorzom sledovať už koncom minulého roka, na Auto Show, či v Prahe.

dizajn-rufa-3.jpg

„Sme radi, že sme sa nám na celú sezónu 2017 podarila dohoda s košickým MM Rally Teamom ohľadom prenájmu Škody Fabia R5. Toto auto si už mal možnosť Grzegorz vyskúšať v rámci koncoročného slovenského Auto Show na SLOVAKIA RINGU, kde Grzegorz dojazdil s Jakubom na druhom mieste absolútneho poradia, ale aj českého Setkání mistrú v Sosnovej, ktoré zase absolútne vyhral. Dizajn polepu sme tiež pred sezónou trochu pozmenili, pričom mu aj naďalej dominujú naše tímové farby, čiže biela, modrá a červená. Podľa toho čo sa medzi rallystami pošuškáva nás čaká nádherná sezóna a zároveň aj veľmi ťažké súboje, čo je super. Na štarte každej rally súťaže by sa malo objaviť množstvo vozidiel špecifikácie R5, čo je dobré nielen kvôli konkurenčným súbojom, ale hlavne pre divákov, ktorí tak určite zažijú nádherné súboje na tratiach jednotlivých súťaží. Samozrejme, našim cieľom je vybojovať piaty titul absolútnych majstrov. Vieme, že to bude náročné, ale ideme do toho a veríme, že sa na konci sezóny budeme tešiť zo zisku piateho absolútneho slovenského rally titulu. Držte nám palce, sezóna odštartuje už onedlho," predstavil pred sezónne prípravy Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

dizajn-rufa-2.jpg

V rámci slovenských rally majstrovstiev čaká na posádku RUFA SPORT Teamu absolvovanie siedmych samostatných súťaží, z ktorých sa jedno bude konať na Morave. Prvým z podujatí, na ktorom posádka RUFA SPORT Teamu predvedie svoje kvality bude Rally Rožňava, podujatie ktoré odštartuje v dňoch 31.3. - 1.4.2017

RUFA SPORT Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri