Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s Kostkom vyhrali posledné rally podujatie v Slušoviciach

Monday, 12. 12. 2016 - 16:27, Public relations   

RUFA SPORT s Kostkom vyhrali posledné rally podujatie v Slušoviciach

Tomášovi Kostkovi a slovenskému RUFA SPORT Teamu sa podarilo v Slušoviciach dosiahnuť hetrik, čiže zvíťaziť tretíkrát v rade v rámci podujatia Mikuláš Rally. Ak vezmeme v úvahu, že toto je už štvrté víťazstvo na tomto podujatí, jazdca a tím opäť prepísali históriu.

Tibor Szabosi;c30i2332-1.jpg

Tohtoročná Mikuláš Rally All - In Antiradary.net, ktorá odštartovala počas uplynulej soboty (10.12.2016) ako posledná česká rally súťaž v tomto roku pritiahla na štart viac ako šesťdesiatku štartujúcich. Medzi nimi samozrejme nechýbal ani slovenský RUFA SPORT Team s posádkou Tomáš Kostka - Ladislav Kučera a vozidlom Ford Focus WRC. Rovnaká posádka, rovnaké vozidlo, rovnaký výsledok. Aj takto by sa zjednodušene dal zhodnotiť výkon mladej moravskej dvojice, ktorá rovnako ako na Slovakia Ringu, či v Prahe, aj tu v Slušoviciach, ovládli hneď po štarte celú súťaž a nakoniec, už po tretíkrát v rade, absolútne ovládli Mikuláš Rally v Slušoviciach. Ak vezmeme v úvahu aj Tomášove víťazstvo z roku 2011, kedy však nereprezentoval RUFA SPORT Team, jednoznačne na tomto podujatí dominuje.

Tibor Szabosi;lr8a1007.jpg

„Máme za sebou poslednú súťaž tohtoročnej sezóny a ja som nesmierne šťastný, že sa našej posádke podarilo vyhrať. Spoločne sa nám tak podarilo dosiahnuť hetrik, ale zároveň aj prepísať históriu, keď zo siedmych uskutočnených ročníkov patria hneď tri víťazstvá nášmu RUFA SPORT Teamu a Tomášovi. Máme za sebou neskutočný, ba priam fantastický záver sezóny, kde ako vieme sa našim jazdcom podarilo vyhrať absolútne štyri za sebou nasledujúce podujatia. Toto sa ešte žiadnemu tímu na Slovensku, ale aj v Čechách v histórii nepodarilo. Samozrejme, toto by nešlo bez podpora našich partnerov, ale aj obetavosti a šikovnosti posádok a mechanikov, či bez podpory fanúšikov a všetkých blízkych. Za toto im všetkým ďakujem," zhodnotil manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;c30i2314-4.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth

Tibor Szabosi;c30i1409-1.jpg

rufa-loga-2016-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri