Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s Grzybom usporiadajú tlačovú konferenciu

Thursday, 17. 12. 2015 - 12:05, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom usporiadajú tlačovú konferenciu

Už tento týždeň v piatok (18.12.2016) sa bude v bratislavskej Kart One Aréne konať tlačová konferencia RUFA SPORT Teamu. Tlačová konferencia, na ktorej sa zúčastní vedenie slovenského štvornásobného absolútneho majstra v rally, RUFA SPORT Teamu, ale aj jazdec Grzegegorz Grzyb, ktorému v sezóne 2015 patrí pozícia prvého vicemajstra Slovenska v rally, sa bude konať o 11:00 hodine v bratislavskej motokárovej hale Kart One Aréna.

Tibor Szabosi;h7p2288-4.jpg

Tá, ako už mnohí viete stojí na Kopčianskej ulici 82/A v Bratislave. Práve do týchto priestorov RUFA SPORT pozíva nielen zástupcov médií, ale aj fanúšikov tímu, kamarátov a známych, aby si spoločne pripomenuli rally sezónu roku 2015.

Tibor Szabosi;h7p2344-3.jpg

Pred posledným rozlúčením so sezónou 2015 absolvovala posádka slovenského RUFA SPORT Teamu, poliaci Grzegorz Grzyb - Robert Hundla posledné ostré prevetranie Fordu Fiesta R5. To sa konalo v hlavnom meste Poľska, Varšave na podujatí 53. Rajd Barbórka 2015.

Jacek Żurawski;nik9660.jpg

Na tomto podujatí išlo v prvom rade o zábavu, ale aj predstavenie jazdeckej zručnosti. Grzegorz s Robertom patrili medzi viac ako stovku súťažných posádok ktoré vo Varšave na podujatí 53. Rajd Barbórka 2015 svojou nádhernou jazdou určite zaujala množstvo prítomných fanúšikov.

Jacek Żurawski;nik9657.jpg

„Posledné poľské rally podujatie, čiže Rajd Barbórka vo Varšave je vždy o bavení divákov. Tých sa totiž v okolí tratí stretne každoročne nesmierne množstvo a inak tomu nebolo ani v tomto roku. Snažili sme sa ísť hlavne pre divákov, za čo sme si od nich v niektorých momentoch vyslúžili aj búrlivý potlesk. Som rád, že sme aj na tomto podujatí mohli reprezentovať slovenský RUFA SPORT Team a poslednýkrát v sezóne si užiť Ford Fiesta R5," povedal po podujatí Grzegorz Grzyb.

loga-eger-rally.jpg

Manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman na podujatí osobne nebol, napriek tomu aspoň na internete sledoval dosiahnuté časy svojich zverencov: „Mrzí ma to, ale z dôvodu iných povinností som do Varšavy nemohol odcestovať. Samozrejme s Grzegorzom a Robertom som bol počas celého dňa v kontakte, čiže som presne vedel čo sa vo Varšave deje. Rád by som poďakoval posádke za pekné ukončenie sezóny, manažérom a mechanikom Keane Motorsport za skvelú prípravu Fordu Fiesta R5, ale aj partnerom a divákom za podporu. 53. Rajd Barbórka 2015 bola už skutočne posledná súťaž v tomto roku. Tento týždeň v piatok ešte budeme mať tlačovú konferenciu v bratislavskej Kart One Aréne, kam pozívame všetkých priateľov a fanúšikov nášho RUFA SPORT Teamu."

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri