Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s Grzybom smeruje na Setkání mistrů do Sosnovej

Thursday, 16. 11. 2017 - 18:14, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom smeruje na Setkání mistrů do Sosnovej

Po absolútnom víťazstve v rámci slovenskej KEKOMOBILE AUTO SHOW 2017, slovenský RUFA SPORT Team s poľským jazdcom Grzegorzom Grzybom smeruje počas nadchádzajúceho víkendu do Sosnovej na tradičné Setkání mistrů.

 

Tibor Szabosi;c30i4195-6.jpg

Podujatie, na ktorom sa už tradične stretávajú automobiloví jazdci z Čiech, Slovenska, ale aj zahraničia sa bude už tradične konať v Global Assistance Racing Arene v Sosnovej. V minulom roku toto podujatie jednoznačne ovládol a absolútne vyhral slovenský RUFA SPORT Team s jazdcom Grzegorzom Grzybom na Škode Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu. V tomto roku, v priebehu piatka a soboty (17. - 18.11.2017) sa Grzyb predstaví s rovnakým vozidlom.

Tibor Szabosi;asf-7114.jpg

„Som rád, že aj v tomto roku sa zúčastníme Setkání mistrů Sosnovej. V minulom roku sa tu Grzegorzovi Grzybovi podarilo vyhrať, verím tomu, že sa mu bude obdobne dariť aj v tomto roku. V Sosnovej ale nebudeme iba súťažiť, v rámci piatkových jázd rovnako ako na Slovakia Ringu aj tu Grzegorz povozí niektorých našich partnerov. Tých máme aj v Čechách hodne a radi by sme im aj touto cestou poďakovali za podporu. Samozrejme na súťaž sa už veľmi tešíme," povedal Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asf-7302-1.jpg

Setkání mistrů, ktoré sa bude konať v Global Assistance Racing Arene v Sosnovej každý rok na tunajšiu trať pritiahne množstvo automobilových majstrov nielen z disciplíny rally, ale aj autocrossu, rallycrossu a iných automobilových disciplín. Organizátor každý rok pre divákov pripraví aj prekvapenie v podobe niektorého slávneho zahraničného jazdca. Tento rok by sa mali v Sosnovej predstaviť zahraničné hviezdy svetového rally športu, Taliana Mikiho Biasona a Fína Teemu Suninena. Samozrejmosťou je kompletná jazdecká špička z celého Česko-Slovenska.

Tibor Szabosi;c30i4188-6.jpg

RUFA SPORT, M. Majláth

rufa-sport-sponzori-2017-na-sirku.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri