Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA SPORT s Grzybom na Rajd Kaszub

Thursday, 18. 06. 2015 - 08:16, Miroslav Majláth   

RUFA SPORT s Grzybom na Rajd Kaszub

Poľský šampionát v rally má pred sebou tohtoročné tretie kolo. Na štart 11. Rajdu Kaszub Gdańsk Baltic Cup sa postaví aj vedúci jazdec absolútneho poradia poľského šampionátu, Grzegorz Grzyb.


Lukasz Krzeminski;img-0383-7.jpg

V rámci tretieho kola poľských rally majstrovstiev sa jeho účastníci presťahujú na sever Poľska, neďaleko mesta Gdansk. Na štarte, ako sme už v úvode spomínali nebude chýbať ani vedúci jazdec priebežného poradia Majstrovstiev Poľska v rally 2015 Grzegorz Grzyb so spolujazdcom Robertom Hundlom a Fordom Fiesta R5 vo farbách slovenského RUFA SPORT Teamu. „Na Rajd Kaszub sme sa dôkladne pripravili. Sme po dvoch kolách na vedúcej priečke absolútneho poradia poľského šampionátu a je jasné, že by sme na tejto pozícii radi ostali aj po treťom kole. Viem však, že to vôbec nebude ľahká súťaž, oproti nám sa postaví nesmierne silná konkurencia. Máme dobré vozidlo, výborný tím a podporu fanúšikov. Dúfame, že sa nám bude dariť a v cieli nám bude patriť jedno z popredných miest na stupňoch pre víťazov," priblížil pred štartovné plány jazdec, Grzegorz Grzyb.

Lukasz Krzeminski;img-0237-7.jpg

V úspech svojej posádky dúfa aj manažér RUFA SPORT Teamu Ľubomír Kleman: „Naša posádka má na víťazstvo. To dokázala už veľakrát v minulosti. Nie nadarmo sa môže hrdiť štyrmi titulmi absolútnych slovenských majstrov. Ford Fiesta R5 je rovnako vynikajúce auto a ak spojíme tieto dve fungujúce súčiastky dohromady, malo by všetko fungovať. Nehovorím, že konkurencia spí, ale Grzegorz s Robertom majú jasný cieľ. A to je podstatné."

loga-eger-rally.jpg

11. Rajd Kaszub Gdańsk Baltic Cup odštartuje už počas nadchádzajúcej soboty a nedele (20. - 21.6.2015) ako tretie podujatie poľských majstrovstiev 2015. Súťažiaci v rámci tejto súťaže musia zvládnuť trať o celkovej dĺžke takmer 470 kilometrov, pričom v nej je už započítaných aj 126,4 ostrých kilometrov, pričom tieto sú rozdelené do ôsmych rýchlostných skúšok. Štart súťaže je v sobotu o 14:00 hodine v sobotu 20.júna 2015 a cieľ v nedeľu 21.júna 2015 o 16:00 hodine.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri