Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

RUFA SPORT s Grzybom na 24. Rajd Rzeszowski vďaka zlomenej poloosi tretí

Tuesday, 11. 08. 2015 - 09:16, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom na 24. Rajd Rzeszowski vďaka zlomenej poloosi tretí

Slovenský RUFA SPORT Team s posádkou Grzyb - Hundla a vozidlom Ford Fiesta R5 dojazdili počas uplynulého víkendu na treťom mieste absolútneho poradia v rámci podujatia 24. Rajd Rzeszowski 2015.

 

Lukasz Krzeminski;img-0484-7.jpg

Napriek veľmi silnej konkurencii dokázali Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom, že to so ziskom titulu absolútnych poľských majstrov myslia smrteľne vážne, keď v úvode jednoznačne ovládli súťaž 24. Rajd Rzeszowski.

Lukasz Krzeminski;img-0042-5.jpg

Do tretej rýchlostnej skúšky držali opraty vedenia pevne v rukách. Žiaľ, prišla štvrtá rýchlostná skúška, na ktorej tesne pred cieľom odmietla poslušnosť jedna z predných poloosí Fordu Fiesta R5. Takéto poruchy sa na rally súťažiach bežne stávajú, v prípade Grzyba s Hundlom však hneď po tejto poruche nenasledovala návšteva servisnej zóny, kde mohli mechanici prasknutú poloos vymeniť a tak museli s touto poruchou absolvovať ďalšiu dvojicu rýchlostných skúšok.

Lukasz Krzeminski;img-0745-9.jpg

Samozrejme toto znamenalo stratu v podobe viac ako päťdesiat sekúnd na vedúcu posádku a posun smerom nadol, na štvrté miesto. Po výmene poloosi v servisnej zóne Grzyb s Hundlom opäť pokračovali v dobrých výkonoch a dosahovanými časmi opäť všetkých divákov presviedčali, že majú na celkové víťazstvo, avšak do cieľa už neostávalo toľko kilometrov, aby sa im stratu podarilo dohnať a v cieli sa museli nakoniec uspokojiť s tretím miestom absolútneho poradia.

Piotr Wyparło;dsc07816.jpg

„Napriek faktu, že naša posádka dojazdila na treťom mieste absolútneho poradia som spokojný. Nielen divákom, ale aj konkurencii Grzegorz s Robertom opäť dokázali, že ak technika funguje na sto percent, dokážu patriť medzi najrýchlejších. Tretie miesto v Reszowe nás síce stálo vedúcu pozíciu v priebežnom hodnotení, v poľskom šampionáte, ale ešte ostávajú štyri súťaže do konca šampionátu, kde sa nám to, dúfam podarí dobehnúť. Teraz sa ideme sústrediť na Rally Košice, kde chceme vybojovať slovenský titul v rally," zhodnotil 24. Rajd Rzeszowski manažér RUFA SPORT Teamu Ľubomír Kleman.

Piotr Wyparło;dsc07875.jpg

RUFA Sport Team, Miro Majláth

loga-eger-rally.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri