Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s Grzybom dokonale ovládli Setkání mistrů 2016

Tuesday, 22. 11. 2016 - 10:32, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom dokonale ovládli Setkání mistrů 2016

Slovenský RUFA SPORT spoločne s Grzegorzom Grzybom a Škodou Fabia R5 sa stali absolútnymi víťazmi Setkání mistrů 2016 v Sosnovej.

 

Marcel Žák;sosnova-2016-024.jpg

Tradičné podujatie, na ktorom sa stretávajú najlepší automobiloví jazdci z Čiech, Slovenska, ale aj zahraničia sa konalo už tradične v Global Assistance Racing Arene v Sosnovej. Divákom sa malo podľa zoznamu prihlásených predstaviť celkovo štyridsaťtri jazdcov. Osobnosťami tohto ročníku sa mali stať aj legendy svetového rally športu, Fíni Markku Alén a Markus Grönholm, čiže bývalý majstri sveta v rally. Zatiaľ čo Markku Alén do Sosnovej, rovnako ako v minulom roku dorazil, Markus Grönholm utrpel pred podujatím v Českej republike na obdobnej akcii vo Švédsku úraz, ktorý mu znemožnil prísť do Sosnovej.

Václav Fiala;img-0720-5.jpg

Napriek tomu diváci mali možnosť sledovať počas dvojdňovej akcie neskutočne vyrovnané súboje, ktoré, ako je tomu na Setkání mistrů sa konali na súbežnej trati, v tomto roku však jazdci išli na nej proti sebe. Už od úvodu šou dosahoval najrýchlejšie časy Grzegorz Grzyb, ktorý pre toto podujatie volil Škodu Fabia R5 z dielní slovenského MM Rally Teamu, čiže technikou s ktorou sa už predstavil divákom v Poľsku, ale aj v rámci minulotýždňovej Keskomobile Auto Show na Slovakia Ringu. Po výbornom výkone v semifinálových, ale aj finálových jazdách sa mu nakoniec podarilo v rámci Setkání mistrů 2016 zvíťaziť v kategórii rally, aj absolútne, ktoré po čistej a rýchlej jazde v superfinále proti buggy technike opäť vyhral.

Václav Fiala;img-0661-6.jpg

„Bolo to výborné podujatie, ktoré sa Grzegorzovi podarilo prvýkrát v histórii absolútne vyhrať. Prepísal tak históriu v Sosnovej, keď prvýkrát vyhral s technikou R5. V sobotu, v daždivom a studenom počasí navyše povozil aj niektorých našich partnerov a kamarátov. V nedeľu už od prvých rozjázd dominoval najrýchlejšími časmi celému štartovému polu. Som nesmierne šťastný, podarilo sa nám opäť prepísať históriu, keď sa nášmu RUFA SPORT Teamu podarilo zvíťaziť absolútne v histórii. Moja vďaka patrí samozrejme Grzegorzovi, ale aj tímu MM Rally Team za špičkovo pripravenú Škodu Fabia R5 a samozrejme aj partnerom nášho RUFA SPORT Teamu, fanúšikom a vlastne všetkým, ktorí nám umožnili štartovať na tomto podujatí a držali nám palce," povedal spokojný manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Marcel Žák;sosnova-2016-016.jpg

Marcel Žák;sosnova-2016-023.jpg

Václav Fiala;img-0688-9.jpg

rufa-loga-2016-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri