Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT pokračuje s Grzybom aj v Prahe

Thursday, 23. 11. 2017 - 20:11, Public relations   

RUFA SPORT pokračuje s Grzybom aj v Prahe

Po víťazstve v rámci podujatia KESKOMOBILE AUTO SHOW, ale aj druhom mieste v rámci XVI. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnovej, pokračuje slovenský RUFA SPORT Team štartom na XXIII. TipCars Pražskom Rallysprinte.

 

Tibor Szabosi;c30i0961-7.jpg

Minuloročný víťaz Pražského Rallysprintu, slovenský RUFA SPORT Team, ktorému absolútne víťazstvo v minulom roku v Prahe vybojovala posádka Tomáš Kostka - Ladislav Kučera, sa v tomto roku predstaví s vozidlom Škoda Fabia R5. Za volant sa rovnako ako na spomínaných dvoch posledných podujatiach posadí opäť štvornásobný slovenský absolútny rally majster, ale aj absolútny minuloročný majster Poľska, Grzegorz Grzyb. Jeho spolujazdcom, rovnako ako na Slovakia Ringu bude Michal Poradzisz. Súťažné vozidlo bude Škoda Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu.

Tibor Szabosi;asf-7114.jpg

„Pražského Rallysprintu sa zúčastňujeme každý rok a inak tomu nebude ani teraz. V minulosti sa nám podarilo už niekoľkokrát stáť v Prahe na „bedni", v minulom roku sme tu brali absolútne víťazstvo a určite budeme chcieť aj teraz zabojovať o čo najlepšie umiestnenie aj v tomto roku. Viem, že to vôbec nebude ľahké, veď medzi prihlásenými sú fakt iba špičkoví jazdci, ktorí sa predstavia, dovolím si tvrdenie, na svetovej technike. Viem, že ten, kto si príde v sobotu na svoje, budú hlavne fanúšikovia rally športu. Samozrejme, rovnako ako v minulosti, aj teraz privítame niektorých partnerov nášho RUFA SPORT Teamu, ale aj množstvo priateľov a známych. Verím, že spoločne zažijeme nádherný deň plný špičkového rally športu," povedal manažér slovenského RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;20171110-171222.jpg

V Prahe sa na podujatí TipCars Pražský Rallysprint každoročne zíde špička rally športu nielen z Českej republiky, ale aj zo Slovenska, či blízkeho zahraničia. Inak to nebude ani teraz, keďže podľa zoznamu prihlásených by sa malo divákom predstaviť celkovo osem vozidiel špecifikácie WRC, vrátane najnovšieho Fordu Fiesta WRC 2017. Keď ku tomuto počtu pripočítame celkovo pätnásť vozidiel špecifikácie R5, či S2000, ale aj množstvo veľkých štvorkoliek, môžeme už dnes kľudne konštatovať, že fanúšikovia XXIII. TipCars Pražský Rallysprint 2017 zažijú v sobotu (25.11.2017) dokonalý rally orgazmus. Štart podujatia je po piatkových preberaniach, či obhliadkach tratí je plánovaný na sobotu od 8:00 hodiny a cieľ súťaže uvidíme v ten istý deň o 15:00 hodine.

Tibor Szabosi;c30i1859-17.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth

rufa-sport-sponzori-2017-na-sirku.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri