Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT po dovolenke opäť na rally

Thursday, 12. 07. 2018 - 08:37, Public relations   

RUFA SPORT po dovolenke opäť na rally

Niekedy si treba dopriať aj trochu oddychu a nabrať nové sily do ďalších súbojov. Presne podľa tohto receptu prežil RUFA SPORT Team obdobie medzi poslednou Rally Hustopeče a nadchádzajúcou Rally Lubeník.

 

Tibor Szabosi;c30i3746-13.jpg

10. ročník Rally Lubeník, obľúbená súťaž slovenského RUFA SPORT Teamu a jeho jazdca Grzegorza Grzyba. Tomu sa v tejto gemerskej obci podarilo rally súťaž vyhrať absolútne už celkovo päťkrát, čo z neho aj v tomto roku robí favorita podujatia. Na štart sa Grzegorz postaví v spolupráci s Boguslawom Browinskim a Škodou Fabia R5.

Tibor Szabosi;c30i4601-8.jpg

„Do každej súťaže ideme s tým, že chceme bojovať o absolútne víťazstvo a inak tomu nebude ani teraz v Lubeníku. Túto súťaž máme radi, čo je asi vidieť aj z výsledkov, keďže sme z deviatich ročníkov vyhrali päťkrát. Sú tu zaujímavé trate, ale aj dobrá divácka podpora," zhodnotil jazdec RUFA SPORT Teamu, Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;c50q3200asf-1.jpg

Rally Lubeník v tomto roku oslavuje už 10. výročie, pričom organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil naozaj lahôdku, rýchlostnú skúšku Peklo o dĺžke 15,75 kilometra, pričom tento test absolvujú súťažné posádky v piatok večer hneď trikrát za sebou, pričom niektorá z nich sa pôjde dokonca za tmy. Na sobotu pripadá ďalších šesť rýchlostných skúšok, pričom tie sa budú konať na iných dvoch samostatných úsekoch.

Tibor Szabosi;c30i3763-11.jpg

„Myslím si, že organizátor sa v rámci desiateho ročníka súťaže poriadne pochlapil. Rýchlostnú skúšku Peklo považuje množstvo jazdcov za jednu z najťažších z celého slovenského šampionátu. Na Rally Lubeník sa už naozaj teším, našej posádke sa tu takmer vždy darilo a verím tomu, že tak bude aj teraz. Patrí nám priebežne prvé miesto priebežného poradia, máme rovnaký počet bodov ako konkurencia a práve Lubeník by mohol rozhodnúť o ďalších súbojoch. Práve táto súťaž otvára druhú polovicu slovenskej sezóny, ktorá bude ešte veľmi zaujímavá v súboj o tohtoročného absolútneho majstra Slovenska," doplnil manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;asf-4432-3.jpg

10. Enipro Rally Lubeník 2018 odštartuje v dňoch 13. - 14.7.2018, pričom organizátor pripravil pre súťažné posádky celkovo desať rýchlostných skúšok. Z nich sa v piatok (13.7.2018) bude konať trojica a na sobotu (14.7.2018) ostáva zvyšných šesť. Štart súťaže je plánovaný na piatok od 16:30 hod. na štartovej rampe a cieľ bude v sobotu od 14:00 hodiny.

partneri-new.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri