Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT na Pražský Rallysprint s Kostkom a Grzybom

Thursday, 01. 12. 2016 - 11:01, Public relations   

RUFA SPORT na Pražský Rallysprint s Kostkom a Grzybom

Podujatie XXII. TipCars Pražský Rallysprint 2016 sa ani v tomto roku nezaobíde bez slovenského RUFA SPORT Teamu a jeho posádok.

 

Tibor Szabosi;c30i4360-1.jpg

Napriek faktu, že zoznam prihlásených na tohtoročný Pražský Rallysprint hovorí o trojici posádok, ktorá by mala v Prahe slovenský tím reprezentovať, skutočnosť je taká, že na štart sa postaví iba dvojica súťažných posádok. Tomáš Kostka s Ladislavom Kučerom sa divákom predstavia s Fordom Focus WRC a čerstvý poľský absolútny rally šampión Grzegorz Grzyb s Jakubom Wróbelom na Forde Fiesta R5.

Tibor Szabosi;c30i7044-3.jpg

Slovenský RUFA SPORT Team je už všetkým fanúšikom rally športu známy tým, že práve na toto, jedno z posledných podujatí v sezóne priviezol v minulosti už niekoľko svetoznámych jazdcov (napr. P.G.Andersson). V tomto roku to mal byť aktuálny juniorský svetový šampión, Simone Tempestini. Ten sa žiaľ fanúšikom rally v Prahe v tomto roku neukáže.

Tibor Szabosi;c30i4191-2.jpg

„Náš RUFA SPORT Team mal do Prahy v tomto roku pôvodne priviezť aj aktuálneho juniorského majstra sveta Simone Tempestiniho, ktorý nás reprezentoval aj na poslednom slovenskom podujatí. Žiaľ, Simone má neodkladné pracovné povinnosti a tak sme ho museli z podujatia XXII. TipCars Pražský Rallysprint ospravedlniť. Hádam sa to podarí nabudúce. Napriek tomu verím, že diváci si poriadne užijú výkon našich ostávajúcich dvoch posádok. Tomáš Kostka v minulom roku dojazdil na tretej priečke, Grzegorz v Prahe v minulosti rovnako urobil v Prahe výborný výsledok, keď vyhral triedu R5. Samozrejme, ako už je dobrým zvykom, privítame aj niektorých partnerov nášho tímu, ktorých máme v Prahe hneď niekoľko. Verím, že tak ako každý rok, fanúšikovia, ale aj jazdci si súťaž poriadne užijú a všetkým urobia dobrú zábavu," povedal Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;c30i2995-1.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth

rufa-loga-2016-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri