Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT na BOSS Auto Show, ale aj na Rajd Arlamow

Thursday, 12. 11. 2015 - 09:01, Public relations   

RUFA SPORT na BOSS Auto Show, ale aj na Rajd Arlamow

Slovenský RUFA SPORT Team čaká počas nadchádzajúceho víkendu dvojica rally podujatí.

Prvým z nich je podujatie BOSS Auto Show 2015, druhým 2. Rajd Arlamow v Poľsku.

Tibor Szabosi;h7p5059-4.jpg

Posledné podujatie slovenskej rally scény, ktoré odštartuje v dňoch 13. - 14.11.2015 na Slovakia Ringu je už tradičná BOSS Auto Show 2015. Na štart tohto jedinečného voľného podujatia sa slovenský štvornásobný absolútny slovenský rally majster postaví s trojnásobným víťazom Auto Show, Tomášom Kostkom, ktorý je niekoľkonásobným okruhovým šampiónom, ale pred dvoma rokmi stál aj na najvyššom stupni v rámci českých rallysprintov. Vo vozidle Ford Fiesta RS WRC tohto roku bude Tomášovi čítať noty skúsený navigátor so skúsenosťami zo svetových rally tratí. Tým je Tomášov bratranec Lukáš Kostka, s ktorým absolvoval aj tohtoročnú Barum Rally Zlín.

unnamed-1.jpg

Druhá súťaž, ktorú RUFA SPORT Team počas víkendu absolvuje bude 2. Rajd Arlamow v Poľsku. Táto súťaž je rovnako poslednou súťažou, v tomto prípade však v rámci poľských rally majstrovstiev, kde sa divákom predstaví posádka RUFA SPORT Teamu, Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom a vozidlom Ford Fiesta R5. Grzyb s Hundlom pritom pred posledným podujatím figurujú na pódiovom mieste v rámci poľského rally šampionátu a práve v Arlamowe sa má rozhodnúť o tohtoročnom absolútnom majstrovi Poľska.

Lukasz Krzeminski;img-0081-6.jpg

„Určite to nebude jednoduchý víkend. Ja sa zameriam na podujatie BOSS Auto Show 2015, kde máme už tradične pozvaných aj partnerov nášho tímu. Radi by sme ich pohostili a niektorí sa možno aj spolu s Tomášom zvezú vo Forde Fiesta WRC. Táto súťaž je síce o show, napriek tomu ju náš tím už päťkrát po sebe vyhral a preto sa aj teraz budeme snažiť, aby sme potešili fanúšikov a dokázali, že kvalita je na našej strane. Navyše by sme radi v rámci BOSS Auto Show 2015 pozvali do našich tímových priestorov všetkých fanúšikov, pre ktorých máme pripravené jedno veľké prekvapenie. Čo sa týka Poľska, tu majú Grzegorz s Robertom ešte stále, za určitých okolností, možnosť siahnuť na absolútny poľský rally titul, čiže ich výkon budem pozorne sledovať na internete. Na obidve súťaže sme sa poctivo pripravovali, testovali sme aj v Poľsku, aj v Čechách, teraz záleží len na okolnostiach, ako to celé dopadne," povedal manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;h7p6338-3.jpg

RUFA SPORT TeamMiro Majláth

loga-eger-rally.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri