Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT ide do Prešova potvrdiť vedúcu pozíciu

Wednesday, 29. 04. 2015 - 08:18, Miroslav Majláth   

RUFA SPORT ide do Prešova potvrdiť vedúcu pozíciu

Slovenskému rally tímu RUFA SPORT sa v tohtoročnej sezóne jednoznačne darí, jeho posádka zbiera jeden úspech za druhým.


Jozef Pisch;1t1u1873-5.jpg

Štvornásobní slovenskí majstri v rally RUFA SPORT Team a jeho posádka, Grzegorz Grzyb - Robert Hundla odštartovali tohtoročnú rally sezónu absolútnym víťazstvom v rámci prvého kola slovenských majstrovstiev, na Eger Rallye. Následne na Valašskej Rally dojazdili na druhom mieste, aby vzápätí dosiahli absolútne víťazstvo aj v rámci prvého kola poľských majstrovstiev, na Rajde Swidnicki. Už počas nadchádzajúceho piatka a soboty sa RUFA SPORT Team predstaví opäť slovenským rally fanúšikom, v rámci druhého kola šampionátu, na Rally Prešov. Túto súťaž mimochodom posádka RUFA SPORT Teamu v minulosti dokázala trikrát absolútne vyhrať a preto sa samozrejme vynára otázka, či sa RUFA SPORT chystá Rally Prešov ovládnuť aj v roku 2015.

Jozef Pisch;0x8c6189-1.jpg

„Myšlienka je to pekná, kvalita je jednoznačne na našej strane, sme úradujúci majstri Slovenska a tieto pozície sme nútení obhájiť. Bol by som naozaj rád, ak by sa to aj podarilo. Vyhrať štyrikrát za sebou na jednej súťaži by bolo super, ale som trochu poverčivý a preto robím takéto predpovede dopredu nerád, všetko sa ukáže až na trati počas piatkového večera a soboty. Jedno je isté, rovnako ako po iné roky, aj teraz sa v Prešove zíde mimoriadne silná konkurencia. Naša posádka odštartuje s vozidlom Ford Fiesta RS WRC, čiže s tým istým, s ktorým sa podarilo Grzegorzovi s Robertom vyhrať na rally Egeri. Dúfam, že rovnako ako v Maďarsku sa im bude dariť aj v Prešove,"
povedal úvodom Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Jozef Pisch;1t1u1882-9.jpg

Spokojní, ale zároveň dobre naladení cestujú do Prešova aj jazdci RUFA SPORT Teamu, Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom. „Samozrejme, že sme spokojní. Podaril sa nám dobrý štart do sezóny nielen na Slovensku, ale aj v rodnom Poľsku. Dúfam, že nás šťastie neopustí a bude sa nám takto dobre dariť počas celej sezóny. Určite urobíme všetko čo je v našich silách a v Prešove chceme bojovať opäť o najvyššiu priečku. Viem však, že to bude veľmi ťažké, je tu totiž veľmi silná konkurencia na absolútne prvenstvo," doplnil Grzegorz Grzyb.

loga-eger-rally.jpg

22. Rally Prešov odštartuje v dňoch 1.- 2.5.2015 ako druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2015. Súťažiacich v rámci tejto súťaže čaká absolvovanie celkovo ôsmych rýchlostných skúšok, pričom dve z nich sa budú konať v piatok 1.5.2015 a zvyšných šesť v sobotu 2.5.2015. Meno víťaza 22.Rally Prešov sa dozvieme v sobotu 2.5.2015 o 16:00 hodine.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri