Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport – Dôležitý bude dobrý rozpis

Tuesday, 27. 04. 2010 - 21:06, Miroslav Majláth   

RUFA Šport – Dôležitý bude dobrý rozpis

Posádka slovenského RUFA Sport Teamu nebude chýbať ani na štarte druhého podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Slovenskej republiky v rally 2010, ktoré je plánované už nadchádzajúci víkend v Prešove.



Tibor Szabosi;co8c9213.jpg

Samozrejme vo vozidle Škoda Fabia S2000 bude slovenský tím reprezentovať stabilná poľská posádka Grzegorz Grzyb so spolujazdcom Przemyslawom Zawadom.

Tibor Szabosi;co8c9690.jpg

„Od Rally Eger sa u nás nič nezmenilo. Do Prešova sa tešíme, veď v minulom roku sme tu vybojovali aj napriek problémom s motorom druhé miesto. Vo štvrtok nás ale ešte čaká testovanie, kde ešte urobíme posledné nastavenia vozidla. Prešovské trate sú v tomto roku podstatne zmenené, čiže vlastne ani netušíme aké budú. Nám to však nevadí, hlavne treba urobiť dobrý rozpis a samozrejme mať v rámci súťaže aj trošku toho povestného športového šťastia," povedal manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri