Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport definitívne ukončil sezónu 2014

Friday, 19. 12. 2014 - 16:15, Miroslav Majláth   

RUFA Šport definitívne ukončil sezónu 2014

Slovenský RUFA Šport má už za sebou kompletne ukončenú rally sezónu 2014. Posledným podujatím pre tím bola tlačová konferencia v Kart One Aréne.


Tibor Szabosi;h7p2298-4.jpg

Štvornásobný Majster Slovenska v rally, RUFA Šport Team spoločne s jazdcom Grzegorzom Grzybom obsadili už po tretíkrát v rade priestory Národného motokárového centra - Kart One Arénu. Na stretnutie pozvali nielen médiá, ale ako sa už v posledných rokoch stalo zvykom aj deti, ktorým život nenadelil zdravia toľko ako nám ostatným. A práve pre nich prichystal slovenský RUFA Šport Team prekvapenie, keď mali ako prví možnosť vyskúšať si jazdu v dvojsedadlovej motokáre. Samozrejme za volant motokáry sa posadil štvornásobný Majster Slovenska v rally, Grzegorz Grzyb. „Takéto akcie robím často aj u nás doma v Poľsku a tak som rád, že som mal možnosť urobiť radosť deťom aj tu na Slovensku. V motokáre som už jazdil nespočetne veľa krát, ale ešte nikdy nemal spolujazdca, to sa mi podarilo až teraz. Bolo to zaujímavé, nakoľko moji spolujazdci mohli točiť volantom zároveň so mnou. Určite to v nich zanechalo, tak ako vo mne, veľmi dobrý pocit," povedal Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;h7p2415-2.jpg

S účasťou zástupcov médií, ale aj niektorých partnerov RUFA Šport Teamu bol spokojný aj manažér tímu, Ľubomír Kleman: „Som rád, že prišiel veľký počet zástupcov rôznych médií. Boli tu ľudia z televízií, printových denníkov, či časopisov, ale aj internetové médiá. Všetci mali možnosť pozhovárať sa s našim jazdcom, ale aj nahliadnuť do kokpitu Škody Fabia S2000, s ktorou sa podarilo našej posádke získať už štvrtý majstrovský titul a hetrik. Myslím, že sme sa všetci dobre zabavili, prediskutovali nielen tohtoročnú, ale aj nastávajúcu sezónu a musím povedať, že nám bolo spolu príjemne. Som navyše rád, že nás prišli povzbudiť aj niektorí partneri nášho tímu. Verím, že do budúcoročnej sezóny nastúpime rovnako perfektne pripravení a bude sa nám v nej dariť rovnako dobre ako v tej práve ukončenej. Všetkým ďakujem za podporu. Teraz už treba vybaviť už iba zopár administratívnych záležitostí a nasleduje príprava na Vianoce. Všetkým by som rád aj touto formou poprial spokojné a ničím nerušené Vianoce a všetko dobré v Novom roku 2015."

loga-rufa-12-2014.jpg

S prípravou na sezónu 2015 slovenský RUFA Šport Team začína už v januári 2015. O tom, s akou technikou budú mať diváci možnosť sledovať posádku RUFA Šport Teamu na slovenských rally tratiach vás budeme informovať začiatkom roku 2015.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri