Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT by v Lubeníku bral víťazstvo

Wednesday, 12. 07. 2017 - 18:35, Public relations   

RUFA SPORT by v Lubeníku bral víťazstvo

Od Rally Hustopeče uplynul presne mesiac a na scénu nastupuje Rally Lubeník. Práve o tejto súťaži by sa dalo povedať, že pre slovenský RUFA SPORT je domácou, keďže tu už jeho posádka slávila päť absolútnych víťazstiev.

 

Tibor Szabosi;c30i8360-2-1.jpg

V poradí už piate kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 odštartuje počas piatka a soboty (14. - 15.7.2017). Nádherná príroda Slovenského rudohoria a Muránskej doliny ponúka súťažiacim nádherné, ale aj nesmierne náročné rýchlostné skúšky. Práve na nich, konkrétne na Rally Lubeník, sa podarilo už päťkrát ovládnuť absolútne poradie posádke slovenského RUFA SPORT Teamu. Samozrejme ani teraz na štarte nebude chýbať.

Martin Paľov;ik8a2928-1.jpg

Štvornásobní absolútni slovenský rally majster Grzegorz Grzyb sa predstaví v Lubeníku so spolujazdcom Jakubom Wróbelom. Obaja pritom usadnú, rovnako ako na predchádzajúcich podujatiach, do vozidla Škoda Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu. Skôr, ako sa vydajú naostro zdolávať lubenícke trate ich ešte čaká test, na ktorom nielenže odskúšajú funkčnosť vozidla, ale urobia aj potrebné nastavenia na nadchádzajúcu súťaž. Cieľ je totiž jednoznačný. Pokúsiť sa zabojovať a získať vo svoj prospech šieste víťazstvo na Rally Lubeník.

Tibor Szabosi;asf-7376.jpg

„Našim cieľom a to nielen na túto súťaž je bojovať vždy o prvenstvo. Posádku, ale aj techniku na to máme a ideme do toho. V Lubeníku sa Grzegorzovi každý rok veľmi dobre darí, tak prečo by sme aj teraz nemohli pomýšľať na absolútne víťazstvo? Navyše sa Majstrovstvá Slovenska v rally 2017 preklopili na minulom podujatí do svojej druhej polovice a už začína ísť do tuhého v boji o tohtoročný absolútny slovenský titul. Verím, že sa nám vyhnú technické poruchy, či defekty a na cieľovej rampe sa budeme tešiť z víťazstva," povedal Ľubomír Klemana, manažér RUFA SPORT Teamu.

Michal Bobko;dsc7333-1.jpg

Slávnostný štart IX. Rally Lubeník 2017 je plánovaný na piatok (14.7.2017) od 18:30 hodiny. Štart samotnej súťaže bude v sobotu (15.7.2017) o 8:00 hodine, pričom v rámci súťaže organizátor pre súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke takmer 400 kilometrov. V tomto počte je už započítaných aj šesť rýchlostných skúšok, ktoré dovedna merajú 90 kilometrov. Cieľ súťaže bude v rovnaký deň o 17:15 hodine.

rufa-loga-2017-new.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri