Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA Šport aj na Setkání mistrů v Sosnovej

Friday, 21. 11. 2014 - 06:52, Miroslav Majláth   

RUFA Šport aj na Setkání mistrů v Sosnovej

Program slovenského RUFA Šport Teamu je v posledných víkendoch poriadne nabitý. Po absolvovaní 5. Auto Show 2014 si počas uplynulého víkendu prevzal tím v Nitre poháre za absolútne prvenstvo v slovenskom rally šampionáte a už mieri do Sosnovej.


Tibor Szabosi;h7p3813-2.jpg

Podujatie XIII. Global Assistance Setkání mistrů, ktoré sa bude konať v dňoch 22.-23.11.2014 v Sosnovej absolvuje RUFA Šport Team spoločne s jazdcom Grzegorzom Grzybom a vozidlom Ford Fiesta R5, čiže v rovnakom zložení ako sa predstavil na Slovakia Ringu. Diváci, ktorí sa v Sosnovej počas nedeľného podujatia stretnú, budú mať možnosť popri štvornásobnom slovenskom absolútnom majstrovi v rally na podujatí Setkání mistrů v Sosnovej sledovať aj niekoľko ďalších majstrov, či už z Českej, ale aj Slovenskej republiky. Navyše si tu Grzegorz bude mať možnosť porovnať svoje sily s českou, ale aj slovenskou špičkou, ale aj niektorými inými výnimočnými jazdcami, akým je napríklad aj hlavná hviezda podujatia, štvornásobný Majster sveta v rally, Fín Juha Kankkunen. „Myslím si, že aj v tomto roku budeme v Sosnovej svedkami veľmi pekných súbojov, takých aké sme zažili pred dvoma týždňami na Auto Show. Grzegorz, ako je to u nás už zvykom bude v Sosnovej striedať spolujazdcov, pričom jeho jazdu si priamo z vozidla budú mať možnosť užiť niektorí partneri RUFA Šport Teamu, ale aj naši kamaráti a ľudia, ktorí nám v našej snahe pomáhajú. Toto je jedna z foriem ako sa im chceme poďakovať za ich pomoc počas celej, pre nás opäť veľmi úspešnej sezóny," vysvetli manažér RUFA Šport Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;h7p6346-3.jpg

XIII. Global Assistance Setkání mistrů odštartuje už v sobotu 22.11.2014 administratívnym a technickým preberaním a voľnými tréningami. V nedeľu je na programe hlavná časť súťaže, pričom v dopoludňajších hodinách sú na pláne jednotlivé rozjazdy a popoludní prídu na rad finálové jazdy. O tom, ako sa na podujatí XIII. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnovej darilo RUFA Spot Teamu vás budeme informovať po víkende.

loga-rufa-2014-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri