Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

RUFA spoločne s TOPP CARS a Grzybom na FIA ERC Rally Islas Canarias

Monday, 09. 05. 2022 - 14:10, Miroslav Majláth   

RUFA spoločne s TOPP CARS a Grzybom na FIA ERC Rally Islas Canarias

Slovenský RUFA MOTOR-SPORT spoločne s maďarským TOPP CARS Teamom a posádkou Grzegorz Grzyb – Adrian Sadowski absolvujú podujatie zaradené do seriálu FIA ERC na Kanárskych ostrovoch.

 

RUFA MOTOR-SPORT Team

V rámci tretieho kola seriálu FIA European Rally Championship 2022 poľská dvojica odštartuje s vozidlom Škoda Fabia Rally2. Pre RUFA MOTOR-SPORT, ale ani pre jazdca Grzegorza Grzyba nebude táto súťaž ničím novým, keďže tu už spoločne štartovali v roku 2017 ako aj 2018. Zatiaľ čo v roku 2017 bol tím zo súťaže nútený odstúpiť, pri druhom štarte si všetko vynahradil, keď dojazdil Grzyb na šiestom mieste absolútneho poradia. Po tejto dvojnásobnej anabáze s Grzybom sa slovenský RUFA MOTOR-SPORT predstavil na Rally Islas Canarias aj v roku 2020 a spoločne s Andreasom Mikkelsenom bral opäť šieste miesto absolútneho poradia.

RUFA MOTOR-SPORT Team

„Podujatie Rally Islas Canarias mne, ale aj Grzegorzovi nejako prirástlo k srdcu a som rád, že sa zúčastníme aj v tomto roku. Vieme, že to je náročná súťaž, ale Grzegorz, aj Andreas tu už v minulosti dokázali, že naše posádky dokážu bojovať o popredné umiestnenia. Teraz ideme v trojici a to slovenský RUFA MOTOR-SPORT, maďarský TOPP CARS a poľská posádka Grzegorz Grzyb – Adrian Sadowski. Verím, že sa nám bude dariť a dovezieme pekný výsledok,“ povedal manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

RUFA MOTOR-SPORT Team

Rally Islas Canarias 2022 odštartuje v dňoch 12. -14.5.2022 s centrom v meste Las Palmas de Gran Canaria. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil mimoriadne náročnú súťaž o celkovej dĺžke viac ako šesťstoštyridsať kilometrov. V tomto počte je už započítaných aj takmer stodeväťdesiatpäť ostrých kilometrov. Tie sú rozdelené do trinástich samostatných rýchlostných skúšok. Cieľ súťaže je naplánovaný na sobotu (14.5.2022) po 18-tej hodine.

RUFA MOTOR-SPORT Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri