Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA MOTOR-SPORT Team s absolútnym majstrom Slovenska na Auto Show

Thursday, 11. 11. 2021 - 07:22, Miroslav Majláth   

RUFA MOTOR-SPORT Team s absolútnym majstrom Slovenska na Auto Show

Aká by to bola Auto Show keby na nej chýbal slovenský RUFA MOTOR-SPORT Team ? A veru ani v tomto roku chýbať nebude.

 

Tibor Szabosi;ac7i8660-5.jpg

Slovenský RUFA MOTOR-SPORT Team sa v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 predstaví s hviezdnou posádkou Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz a s vozidlom Škoda Fabia Rally2. Presne táto posádka sa v aktuálnom ročníku slovenskom rally šampionáte teší zo zisku už šiesteho absolútneho majstrovského titulu. Rovnako ako ich súperov, aj Grzyba s Poradziszom čaká trať o dĺžke takmer štyridsať kilometrov a štvorica rýchlostných skúšok. Napriek faktu, že Grzegorz Grzyb s viacerými spolujazdcami Auto Show už vyhral päťkrát, nebude to jednoduché. Proti nemu sa totiž postaví kvalitná konkurencia, pričom iba vozidiel špecifikácie R5 bude na štarte viac ako desať.

Tibor Szabosi;ac7i9392-4.jpg

„Vieme, že to jednoduché nebude, ale na druhej strane ani jedna Auto Show v minulosti nebola jednoduchá. Vždy tu bola nesmierne silná konkurencia jazdiaca na výbornej technike. Grzegorz s Michalom sú však veľmi dobrá posádka a v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia Rally z dielní maďarského TOPP Cars Teamu, ktoré je vždy špičkovo pripravené už neraz dokázali, že vedia vyhrávať. Inak tomu nebolo ani v tohtoročnej sezóne, kde im stačili tri podujatia z piatich na zisk absolútneho titulu slovenských rally majstrov. Na Auto Show sa už všetci veľmi tešíme,“ zhodnotil manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

Michal Bobko;asf-6323-5.jpg

Posledné tohtoročné podujatie automobilových športov na Slovensku odštartuje v dňoch 12. – 13.11.2021 pod názvom 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 na Slovakia Ringu. O tom, ako sa RUFA MOTOR-SPORT Teamu a jehoo súťažnej posádke darilo vám prezradíme po jeho ukončení.

RUFA MOTOR-SPORT Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri