Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA MOTOR-SPORT štartuje sezónu 2021 na Slovakia Ringu

Tuesday, 16. 03. 2021 - 19:23, Miroslav Majláth   

RUFA MOTOR-SPORT štartuje sezónu 2021 na Slovakia Ringu

V minulom roku skončil slovenský rally šampionát na Slovakia Ringu. Na rovnakom mieste odštartuje a tohtoročné úvodné a na štarte nebude chýbať ani absolútny víťaz, RUFA MOTOR-SPORT Team.

 

Michal Bobko;

Práve slovenskému RUFA MOTOR-SPORT Teamu sa spoločne s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz podarilo na Slovakia Ringu vybojovať nielen absolútne víťazstvo, ale aj v poradí už piaty absolútny titul slovenských majstrov v rally. Teraz sa tím predstaví s rovnakou posádkou, ale aj rovnakým vozidlom, čiže Škodou Fabia R5 Rally2 EVO. Napriek faktu, že RUFA MOTOR-SPORT Team by rád aj teraz bral absolútne víťazstvo, jednoduché to určite nebude. Proti nim sa totiž postaví ďalších sedem súťažných posádok jazdiacich na vozidlách špecifikácie R5.

Michal Bobko;asf70651.jpg

„Ak sa pozrieme na históriu, treba uznať, že práve nášmu tímu sa tu vždy darilo najlepšie. Najskôr to bolo deväť absolútnych víťazstiev v rámci Auto Show, čo je síce voľné podujatie nezarátavajúce sa do majstrovstiev, následne aj absolútne víťazstvo v rámci prvého „veľkého“ rally. Vieme však, že rally na Slovakia Ringu je veľmi ťažká súťaž a napriek faktu, že je to dvojdňové podujatie, stačí jeden defekt a následná strata sa doháňa veľmi ťažko. Nechajme sa prekvapiť, sme pripravení bojovať o najvyššie priečky, snáď sa nám to aj podarí. Je to hlavne v rukách našej posádky. Nesmiem však zabudnúť ani na partnerov nášho tímu, ktorým sa musím poďakovať za to, že v týchto veľmi ťažkých časoch pri nás stoja. Budeme sa snažiť ich nesklamať,“ povedal manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

Michal Bobko;

Dvojetapové rally podujatie na Slovakia Ringu otvára slovenský rally šampionát. Ten má v pláne postupne sa predstaviť na celkovo piatich rôznych súťažiach, ktoré sa budú konať nielen na Slovensku, ale aj v Čechách, či Poľsku. OMV MaxxMotion RALLY SLOVAKIA RING 2021 sa bude konať v dňoch 18. – 21.3.2021 za prísnych hygienických a bezpečnostných predpisov stanovených Vládou SR. Vstup divákov je zakázaný a do areálu budú mať vstup iba súťažiaci a ich mechanici, pričom všetci musia absolvovať test na ochorenie COVID-19 s negatívnym výsledkom.

Miro Majláth

RUFA MOTOR-SPORT Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri